Liviu Cengher, cântăreţul ce-şi urmează visul Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 203 Vizualizări

Liviu Cengher, cântăreţul ce-şi urmează visul

9-2_62.jpgLiviu Cengher este un reghinean în vârstă de 31 de ani care şi-a câştigat un nume în showbizul muzical, datorită unei combinaţii de frumuseţe vocală, sensibilitate şi charismă. Familist convins, Liviu vrea să lanseze primul său album anul acesta.
În copilărie a studiat chitara la Casa Pionierilor din Reghin, apoi ca elev de liceu şi a continuat perfecţionarea la Clubul Copiilor din Târgu-Mureş până pe la 16 ani când a cunoscut un grup de muzicanţi cu care umbla la nunţi. “Nu eram plătit de aceşti artişti dar eu eram mulţumit, că mă lăsau să învăţ lângă ei, nu am primit nici un leu, făceam muncă voluntară. Apoi după un an au început să vină şi ceva bani dar nu mulţi”, îşi aminteşte Liviu. În timp ce repeta o melodie a formaţiei Compact, un prieten de al său şi-a dat seama că are şi o voce interesantă şi l-a sfătuit să cânte mai mult şi vocal.
De Ziua Îndrăgostiţilor la „Casablanca”  
Când s-a trecut la MP3, cântăreţul reghinean s-a conformat şi  el. Azi, Liviu cântă la majoritatea evenimentelor cu formaţia şi cu solista Maria Butilă dar cânta şi singur. Repertoriul său cuprinde în total 500 de melodii de muzică uşoară internaţională, dar interpretează şi muzică populară şi chiar manele dacă i se cer. În cursul anului 2012 vrea să-şi lanseze primul său album. “Nu mă consider un geniu muzical dar consider că am din toate calităţile care trebuie să le aibă un cântăreţ şi cred că aş avea ceva de spus în muzica românească”, a precizat Liviu Cengher. De ziua îndrăgostiţiilor cântăreţul reghinean va cânta la restaurantul “Casablanca” unde a cântat în mai multe rânduri la nunţi, onomastici şi petreceri private şi unde aşteaptă ca azi,  14 februarie, cât mai mulţi îndrăgostiţi să-şi declare dragostea. ”Începând cu ora 18.00 aştept toţi îndrăgostiţii la Casabalanca unde mă voi strădui să creez o atmosferă cât mai caldă pentru toţi care iubesc”, a declarat solistul reghinean.  

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE