Rotary E-Club „Renaşterea” sprijină Crucea Roşie Mureş Social
  • Arina Moldovan
  • 0 comentarii
  • 159 Vizualizări

Rotary E-Club „Renaşterea” sprijină Crucea Roşie Mureş

Crucea Roşie, filiala Mureş va fi ajutată de Rotary E-Club Târgu-Mureş „Renaşterea” pentru implementarea proiectelor ce vizează activităţile organizate în beneficiul comunităţii.
La sfârşitul anului trecut conducerea Rotary E-Club Târgu-Mureş „Renaşterea” a semnat un acord de parteneriat cu conducerea Crucii Roşii, filiala Mureş pentru o viitoare colaborare şi implicare în proiectele comune organizate de acestea. „Parteneriatul se încheie pe o perioadă nedeterminată începând cu data încheierii în scopul creării cadrului necesar colaborării şi dezvoltării de activităţi şi proiecte comune de voluntariat pentru comunitate, detaliate în protocolul de parteneriat de cooperare încheiat cu anexă la prezentul document”, se precizează în acordul de parteneriat semnat de conducerea Rotary E-Club Târgu-Mureş „Renaşterea”şi conducerea filialei Mureş a Crucii Roşii.

Proiecte comune

La eveniment au participat voluntari ai Crucii Roşii filiala Mureş, membrii ai Rotary E- Club şi tineri membrii ai Rotaract Club Târgu-Mureş. „Am venit în contact cu Crucea Roşie încă din momentul chartării, când tinerii de acolo s-au oferit să vină în calitate de voluntari să ajute la organizarea evenimentului. Practic, între cele două organizaţii atunci a fost primul contact, după care am avut nenumărate discuţii privind eventuale proiecte şi o eventuală colaborare pe care am putea să o facem împreună, pentru că specificul celor două organizaţii este voluntariatul. Au fost câteva luni în care ne-am întâlnit, am discutat, după care am pus la punct un protocol pe care l-am agreat şi ne-am pus de acord asupra formei cadru a acestei colaborări ce nu stabileşte elemente concrete şi doar cadrul general de colaborare”, a declarat Radu Bălănean, preşedinte fondator al Rotary E-Club Târgu-Mureş „Renaşterea”.
La sfârşitul lunii ianuarie va avea loc prima întâlnire între cele două organizaţii pentru a discuta despre implementarea de eventuale proiecte. „Noi lucrăm la proiecte comune, de câte ori avem o idee de proiect pe care urmează să o realizăm o trimitem celor de a Crucea Roşie să vedem felul în care ei se pot implica şi invers. Ne completăm şi venim fieare cu resurse. De exemplu ei au tot felul de campanii pentru sănătate, poate că între membrii noştri sunt care pot să mobilizeze medici să vină voluntari, personal sau ajutăm cu locul de desfăşurare, pot fi „n” situaţii”, a mai spus Bălănean.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE