La mulţi ani Doru Borşan! Eveniment
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 1318 Vizualizări

La mulţi ani Doru Borşan!

Astăzi, 14 ianuarie, omul de afaceri Doru Aurelian Borşan împlineşte 45 de ani. Consilier judeţean şi conducătorul firmei Energoplus, acesta a făcut un pas important la sfârşitul anului 2013. Nu ca politician sau om de afaceri, ci ca părinte. Cei doi copii se află în străinătate, unde îşi continuă activitatea sportivă. Acest lucru îi răpeşte mult din timpul său, copiii fiind prioritatea numărul unu, cum este pentru orice părinte.

Fiica, Andrada Iohana împlineşte în luna martie 18 ani şi este baschetbalistă. A părăsit divizionara A BC Nova Vita şi se află în Germania, la Bremen, unde va evolua la o echipă din divizia secundă. Echipa mureşeană de baschet este patronată de altfel de omul de afaceri. Mezinul, Doru junior se află în elita tenisului de câmp juvenil din România. Va împlini în 8 februarie 13 ani şi a fost medaliat la ultimele finale ale Naţionalelor la categoria 12 ani, unde s-a aflat în clasamentul intern în Top 10. Acum a trecut la categoria 14 ani, unde se situează deocamdată pe locul 77. Doruleţ se află în Italia, la Verona, unde a semnat deja un contract pe un an cu firma Lotto şi speră să urce rapid în ierarhii.

Sănătatea şi munca, atuuri pentru performanţă

Ca tată, Doru Borşan este nevoit să facă naveta Italia-Germania-România, cu speranţa ca cei doi copii ai săi să facă pasul dorit. „Îmi doresc în primul rând să am sănătate, eu copiii mei, toţi cei din jurul meu. Cu sănătate şi multă muncă se obţin şi performanţe şi trebuie să mă îngrijesc de soarta lor, cel puţin până împlinesc 18 ani. Sper ca anul 2014 să fie cel mai frumos din cei trăiţi până acum şi cei doi copii să obţină rezultatele aşteptate. Perspectivele sunt dintre cele mai favorabile, munca lor este apreciată în ţări unde sportul este cu adevărat sprijinit”, au fost cuvintele lui Doru Borşan la aniversare. Îi dorim şi noi multă sănătate şi cei doi copii să-i aducă satisfacţiile aşteptate, să reprezinte cu cinste sportul mureşean, acolo unde se află.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE