ReRevelion ca-n filme la Hotelul Grand Recomandări zi de zi
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 306 Vizualizări

ReRevelion ca-n filme la Hotelul Grand

Cei care nu au reuşit să se distreze cum ar fi trebuit de Revelion, mai au o şansă vineri, 24 ianuarie, de la ora 19.00. Reţeta distracţiei de la Restaurantul Grand înseamnă mâncare bună, băutură cât curprinde, muzică pentru toate gusturile, lăutari, toate fiind asezonate cu voie bună şi tombole cu premii din oră în oră.

Petrecere ca-n filme

Hotelul Grand din Târgu-Mureş organizează vineri o petrecere de ReRevelion ca-n filme, un eveniment la care sunt aşteptaţi toţi cei care nu au reuşit să se distreze de Anul Nou. Organizatorii spun că ospătarii, bucătarii şi lăutarii vor fi personajele responsabile de distracţia invitaţilor. „Vineri, 24 ianuarie, de la ora 19.00, noi organizăm o petrecere de ReRevelion ca-n filme. Aceasta este tema petrecerii, una care se anunţă a fi de suflet. Să nu uităm că atunci când participăm la o petrecere de Anul Nou, întotdeauna există o întreagă echipă care asigură bună desfăşurare a evenimentului. Ospătarii ne toarnă în pahare, bucătarii ne surprind cu specialităţile lor, iar lăutarii asigură atmosfera incendiară, care dă ritm petrecerii. Dar în acelaşi timp, undeva, este solicitat la datorie un doctor, un şofer, un pompier sau un poliţist. Cu gândul la toţi cei care dintr-un motiv sau altul au omis petrecerea de Anul Nou, va invităm la ReRevelionul organizat de Grand Hotel Târgu-Mureş, să ne distram ca-n filme alături de MC Florin Săliştean, Big Deejay’s şi Alexy Ronea. Pe lângă toate acestea, vom avea o tombolă cu premii din oră în oră”, a spus managerul Restaurantului Grand, Ioan Fărcaş.

Preţul unui meniu este de 85 lei/persoană, iar cei care sunt prea obosiţi să plece de la petrecere acasă sau vor să-şi mai prelungească distracţia, pot să închirieze o cameră la Hotelul Grand, la preţul de 99 lei/camera. Organizatorii transmit că petrecerea va fi una de suflet, care nu va fi uitată curând de către invitaţi.

Meniul petrecerii arată în felul următor: gustarea constă în coşuleţe de roşii cu vinete aromate cu arpagic, ouă umplute Benedict, ruladă de brânză cu struguri, vol-au-vent cu pastă de jumări, ruladă de porc mozaic, minirulouri din piept de pui cu ciuperci şi ardei, frigărui cu chifteluţe şi crudităţi şi gujonete din piept de pui; la felul principal se pot servi următoarele specialităţi: cotlet de porc a la Grand (cotlet de porc, pat de legume, caşcaval şi roşii), piept de pui la cuptor cu ciuperci servit cu sos de piper roşu; desertul este surpriza bucătarului şef. De asemenea, nu vor lipsi băuturile.

Rezervări se pot face la numărul de telefon: 0744-960.345. Persoana de contact este Ioan Fărcaş.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE