FOTO: Femeile social-democrate, întâlnire de suflet de Mărţişor Politic
  • admin
  • 0 comentarii
  • 101 Vizualizări

FOTO: Femeile social-democrate, întâlnire de suflet de Mărţişor

Femeile social-democrate din județul Mureș au fost sărbătorite cu fast  sâmbătă, 1 martie, la restaurantul Hotelului “Grand” din Târgu-Mureş. Sosite din toate colțurile județului, doamnele și domnișoarele au fost intâmpinate de președintele organizației de femei, Maria Precup, care a precizat că își dorește o întâlnire de suflet cu colegele ei deoarece nu s-au mai văzut în formulă completă de la alegeri.

Invitaţi de marcă

Printre cei 380 de invitați s-au aflat și senatorul Alexandru Petru Frătean, vicepreședintele Consiliului Județean, Ovidiu Dancu, Ovidiu Natea, fostul președinte al partidului, reprezentanți ai instituţiilor deconcentratelor din județ, dar și parterii din alianța electorală recent constituită, primari și consilieri locali sau simpli membri PSD din județ.   Deputatul Vasile Gliga, președintele PSD Mureș, nu a putut participa la eveniment, el fiind plecat la Iași pentru deschiderea oficială a Campionatului Național de Dans Sportiv, dar a trimis  trandafiri tuturor femeilor aflate în sală.

Muzică și dans

Au cântat pentru reghinenii Sorin Pantea, Maria Neag și Cristi Moldovan, iar invitatul special al petrecerii a fost Marcel Pavel. Artistul a stârnit ropote de aplauze, a emoționat audiența și a ridicat pe toată lumea de pe scaune pentru dans. La sfârșitul recitalului, Marcel Pavel a acceptat să facă poze cu toți cei care au dorit acest lucru și a acordat autografe iar solicitările nu au fost deloc puține. Timp de câteva ore oaspeții au sărbătorit și s-au distrat ca într-o mare familie.

Buna dispoziție, muzica adecvată unei petreceri, serviciul ireproșabil al localului şi meniul bogat au făcut ca evenimentul să fie deosebit de apreciat de toți cei prezenți. Laudele s-au îndreptat îndeosebi spre Maria Precup, care în calitate de președinte al Organizatiei Femeilor Social Democrate  a ținut să organizeze o sărbătaoare care să adune la un loc cât mai mulți membri PSD din județ. “Sunt foarte fericită să văd împreună aşa multe femei social-democrate, mi-am dorit o întâlnire de suflet cu toată lumea şi sper că am şi reuşit acest lucru. Consider că toate femeile merită să fie iubite şi considerate partenere adevărate pentru că îşi revarsă dragostea asupra partenerilor de viaţă şi copiilor”, a afirmat Maria Precup.

Aprecieri din partea colegilor

Liderii social-democraţi care au participat la eveniment au avut numai cuvinte de apreciere pentru femei în general, şi pentru colegele de partid în special. “Doamna Maria Precup este un extraordionar politician care știe să-și apropie oamenii, un model semnificativ pentru femeile social-democrate”, a declarat senatorul Alexandru Petru Frătean care la  începutul petrecerii a fost invitat la microfon și le-a făcut colegelor sale de partid urări călduroase. „Mă bucur că am reușit să ne organizăm exemplar și sala a devenit neîncăpătoare, e plină de femei și de însoțitorii lor care au venit să le ureze bucurii împliniri și sănătate, a declarat Ștefan Someșan, șeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Mureș. Acesta a ținut să transmită o urare și femeilor cadre didactice, precizând că în sistemul de învățământ 70% dintre cadrele didactice sunt femei. “Succese profesionale, o primăvară frumoasă și realizări pe toate planurile”, sunt urările către profesoarele, învățătoarele și educatoarele din județul Mureș.

Emese ARDELEAN

 

[zizigallery id=1117]

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE