Echipa Zi de Zi, felicitată de senatorul Akos Mora Politic
  • admin
  • 0 comentarii
  • 133 Vizualizări

Echipa Zi de Zi, felicitată de senatorul Akos Mora

Senatorul liberal Akos Mora a transmis luni, 17 martie, prin intermediul unei scrisori deschise, un mesaj de felicitare echipei care editează cotidianul Zi de Zi care duminică, 16 martie, a împlinit 10 ani de activitate.
Transmitem integral textul scrisorii deschise, nu înainte de a-i mulţumi senatorului Akos Mora pentru gestul său frumos.
„La mulţi ani, Zi de Zi!
Aşa cum ne-a obişnuit cu titulatura sa, cotidianul Zi de Zi face, într-adevăr, parte din viaţa noastră de mai bine de 10 ani. În toată lumea civilizată, orice oraş sau regiune se identifică cu un set de produse ale acelei comunităţi care au reuşit în timp să devină ceea ce numim branduri locale. Fie că vorbim de universităţi locale de tradiţie cu bună reputaţie au de fabrici puternice, fie că vorbim de echipe sportive în care se realizează performanţă sau de mărci celebre de bere produse autohton, fie că ne referim la evenimente, târguri anuale şi festivaluri periodice de succes sau la produse culturale de excepţie, toate aceste definesc în ochii publicului imaginea unei comunităţi.
Atunci când ne gândim la Târgu-Mureş, alături de celelalte branduri care ne definesc, nu cred că putem să ignorăm, ceea ce a început să însemne, încă de mai bine de un deceniu, cotidianul Zi de Zi.
Extrem de incisiv la începuturile sale, cotidianul Zi de Zi reuşise efectiv să schimbe, în extrem de scurt timp, percepţia critică asupra vieţii publice din judeţul Mureş. Odată cu apariţia sa, imaginea mai marilor  timpului şi a politicenilor a început să se oglindească altfel, să capete alte dimesiuni prea puţin discutate până atunci. Exista dintr-odată o prea mare îndrăzneală! Conştiinţa publică a început să se agite şi să devină mai efervescentă. Agora, mult aşteptată în Târgu-Mureş, a început să se manifeste. Mulţi dintre noi participăm, uneori chiar istoric la aceasta, iar cineva consemnează, Zi de Zi, câte-o bucată din viaţa noastră.
Senator Akos Daniel MORA”

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE