Share

Home / Primaria Targu Mures / Lucrări în cartierul Aleea Carpaţi

Lucrări în cartierul Aleea Carpaţi

111Viceprimarul municipiului Târgu-Mureş, Claudiu Maior, s-a deplasat marţi, 16 februarie, în cartierul Aleea Carpaţi nr. 39 – 41 – 43, pentru a verifica stadiul lucrărilor de reabilitare care se execută în zonă. „Dacă anul trecut am finalizat lucrările în „Aleea Mică”, în aceste zile demarăm o serie de lucrări de reabilitare în acestă zonă. Mă voi întâlni cu cetăţenii de câte ori va fi nevoie, pentru a ne transmite cererile dânşilor, deşi într-o proporţie covârşitoare ştim ce avem de făcut aici. Vom avea mult de lucru, montăm borduri, asfaltam parcări, de asemenea aleile dintre blocurile de locuinţe, acolo unde se impune, astfel încât ani buni de acum înainte să nu mai existe nici o problemă în acest cartier”, a declarat Claudiu Maior.

La rândul său, preşedintele Asociaţiei de proprietari nr. 343, Grigore Cincea a declarat: „Locuitorii care domiciliază în această zonă sunt foarte încântaţi că au început lucrările de reabilitare în cartierul Aleea Carpaţi. Îi mulţumim domnului viceprimar Claudiu Maior pentru prezenţa sa în mijlocul nostru”.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Târgu-Mureş: Procedura pentru achiziţia a 32 de autobuze, lansată

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP) a lansat miercuri, 12 iunie, licitaţie pentru achiziţia …

Share
Share