Sute de târgumureşeni au primit tichete sociale Primaria Targu Mures
  • admin
  • 0 comentarii
  • 230 Vizualizări

Sute de târgumureşeni au primit tichete sociale

tichete 1Miercuri, 23 martie, urmează a doua tranşă de distribuire a tichetelor sociale, după ce marţi, 22 martie, la orele programate de Primărie sute de beneficiari şi-au ridicat tichetele.

Târgumureşenii îndreptăţiţi să primească trebuie să se prezinte la Teatrul de Vară, din Piaţa Trandafirilor nr. 42, unde există 10 puncte de distribuire. „Fiecare beneficiar a fost anunţat din timp, trebuie să vină în funcţie de programare. Primăria a anunţat din vreme data şi ora la care beneficiarii trebuie să vină tocmai pentru a evita aglomeraţia. Fiecare beneficiar îşi va primi tichetele, noi avem grijă să fie ordine. Aceste tichete sunt un ajutor în plus pentru familiile cu venituri mici”, a declarat consilierul primarului, Claudiu Maior.

tichet 2

3.300 de târgumureşeni beneficiază de tichetele sociale, pentru lunile februarie şi martie. Tichetele sunt în valoare de 70 de lei pe lună şi pot fi folosite la cumpărarea alimentelor sau medicamentelor. Beneficiarii sunt familiile sau persoanele singure ale căror venit net lunar pe membru de familie nu depăşeşte 770 de lei. Persoanele care nu şi-au depus încă cererile, se pot prezenta la Primărie, iar tichetele le vor primi în tranşa următoare.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE