Share

Home / Recomadări zi de zi / Cursuri despre autocunoaştere, la Târgu-Mureş

Cursuri despre autocunoaştere, la Târgu-Mureş

111Asociația Geofizică de Studii Antropologice și Culturale (AGEAC) a debutat și în Târgu-Mureș cu o conferință ce a explicat lumea fantastică a viselor. Evenimentul a avut loc marți, 5 aprilie, la Hotel Plaza, și va fi urmat de cursuri săptămânale gratuite de filosofie, antropologie și autocunoaștere, susțin organizatorii.

AGEAC este o instituție umanistică, filosofică și antropologică prezentă în peste 40 de țări, care investighează valorile culturale încorporate în tradițiile, mitologia, filosofia, arta și credințele tuturor popoarelor antichității. Scopul acestor cercetări este de a extrage principiile și valorile care permit omului modern să trăiască într-un mod mai conștient și inteligent.

Cursurile care vor fi organizate și în Târgu-Mureș au tematici diverse și interesante, precum ”Evoluția Egoului și disoluția lui”, ”Studiu asupra minții”, ”Eliminarea stresului prin meditație” sau ”Alchimia și Marea Operă”, și vor să ofere răspunsuri la întrebările legate de existența umană. ”Am primit foarte multe informații și mi-am luat notițe, deși nu m-am dus pregătită să fac asta”, a afirmat Casina Țârlea, participant la prima sesiune organizată. ”Am fost curioasă și am sfârșit prin a fi surprinsă de câte îmi doresc să mai aflu în legătură cu toate temele de discuție propuse”, a adăugat Casina Ţârlea.

Cursurile vor avea loc în fiecare marți, începând cu ora 18.30, în Sala de Conferințe de la etajul 1 al Hotelului „Plaza”. Intrarea este liberă, iar informaţi suplimentare pot fi obţinute la numărul de telefon 0744-810.945, persoană de contact Bianca Indolean.

 

Ilinca BURDULEA

Share

1 comentariu

  1. Internetul ne ofera multe informatii despre AGEAC, printre altele, ca este o secta foarte periculoasa. Gasiti pe net marturii ale unor femei , foste membre AGEAC, care sustin ca totul incepe frumos, interesant, atractiv, dar in cele din urma, scopul AGEAC este acela de a transforma femeile in adevarate jucarii sexulale, subjugandu-le. Dar cine stie, poate unele chiar isi doresc asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Târgu-Mureş: Încep activităţile de deratizare şi dezinsecţie pe domeniul public

Primăria municipiului Târgu-Mureş aduce la cunoştinţa tuturor celor interesaţi că începând din data de 22 …

Share
Share