Sărbători în siguranță: sfaturi de la polițiștii mureșeni Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 91 Vizualizări

Sărbători în siguranță: sfaturi de la polițiștii mureșeni

reclamatiepolitisti-1343934804

Paștele, cea mai veche şi importantă sărbătoare a creştinătăţii se apropie, iar polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș  a emis o serie de recomandări pentru siguranţa cetăţenilor.

O primă recomandare se referă la modul în care vă faceți cumpărăturile: evitaţi să aveţi sume mari de bani, în numerar. Când achitaţi cumpărăturile, nu scoateţi toți banii, ci doar cât este necesar. Atunci când efectuaţi plata cu cardul, tastaţi codul PIN cu discreţie, pentru a nu fi observat de cei din jur.

Furturile din buzunare şi genţi se comit în special în locurile aglomerate. Dacă sunteţi împins ”din greșeală” în astfel de locuri, verificaţi-vă imediat buzunarul unde țineți banii sau geanta, pentru a fi siguri că nu sunteţi victima tertipului unui hoţ!

De asemenea, pentru a preveni furturile din autoturisme, atunci când le parcați în locurile special amenajate din zona supermarketurilor, asigurați portierele. Nu lăsați în autoturism obiecte personale, şi nici actele autoturismului, pentru că acestea pot fi sustrase și folosite, ulterior, de infractori. Nu lăsați la vedere, în interiorul autoturismului, obiecte de valoare care atrag interesul hoţilor, cum ar fi genţi de voiaj, poşete, borsete, genţi tip “Diplomat”, aparatură electronică sau altele.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE