Elevi în tabără, vizitați de polițiștii mureșeni Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 191 Vizualizări

Elevi în tabără, vizitați de polițiștii mureșeni

 

Siguranţa elevilor, chiar şi în momentele în care aceştia nu se află  în cadrul unităţilor de învăţământ, constituie o preocupare constantă pentru Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş.

În ziua de 30 august, poliţiştii din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenirea Criminalităţii, împreună cu cei din cadrul Poliţiei Staţiunii Sovata, au efectuat o vizită celor 70 de elevi aflaţi în tabăra pentru copii şi tineret din Sovata. Astfel, într-o pauză de la activităţile specifice taberei, poliţiştii au purtat discuţii cu cei prezenţi pe teme privind prevenirea delincvenţei juvenile şi a victimizării minorilor.

Subiectele dezbătute au urmărit conştientizarea cauzelor, a factorilor favorizanţi în geneza delincvenţei juvenile, a consecinţelor legale şi sociale în cazul comiterii de fapte antisociale de către persoane minore (răspunderea contravenţională şi penală a minorilor, efectele comiterii de infracţiuni în plan social) şi a diferitelor situaţii de victimizare în care pot fi implicaţi minorii, respectiv dispariţiile de minori, navigarea în siguranţă în mediul virtual.

Potrivit informațiilor furnizate de IPJ Mureș, elevii au avut ocazia de a vedea şi cunoaşte îndeaproape o autospecială de poliţie şi echipamentul din dotarea poliţiştilor.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE