Share

Home / Slider / S-a deschis Salonul de Carte Universitară

S-a deschis Salonul de Carte Universitară

 

S-a deschis Salonul de Carte Universitară  – Zilele Cărților Deschise- la Casa de Cultură a Tineretului “Mihai Eminescu”, str. Nicolae Grigorescu nr. 19, Tîrgu Mureș. Programul evenimentului  cuprinde Expoziții de carte cu vânzare zilnic între orele 09.00-17.00, Lansări de carte şi Simpozioane.

”Ne-au onorat cu prezența colegii de la Editura Universitară “Carol Davila”, UMF București, Editura “Victor Babeș”,  UMF Timișoara, Editura “Petru Maior” University Press – Univ. Petru Maior Tîrgu Mureș, Editura Medicală și Editura Callisto Medical & Science Books din București, Editura FarmaMedia – Tîrgu Mureș, Editura Studium din Tîrgu Mureș şi Editura University Press – UMF Tîrgu Mureș. Invităm medicii, studenții, cadrele medicale și oricine este interesat, să vadă ultimele noutăți din cadrul acestor producții de carte medicală din România, și nu numai. Sunt numeroase titluri, cărți de referință pentru medicina omânească, este greu să selectez un singur titlu sau două, ar fi nedrept față de colegii care au muncit și au scos cărți de mare valoare” a declarat prof. Dr. Morariu Silviu, director Editura University Press – UMF Tîrgu Mureș.

Evenimentul este organizat de Universitatea de Medicină și Farmacie din Tîrgu Mureș, în perioada 24-28 Octombrie 2016.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Comunicat de presă-oraș SĂRMAȘU

Share

Share
Share