Pregătește-te! Se-apropie Fitness Maraton 2016: „we can be fit” Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 507 Vizualizări

Pregătește-te! Se-apropie Fitness Maraton 2016: „we can be fit”

 

Pregătește-te! Trage aer în piept! Verifică-ți pulsul! Indiferent că ești inițiat în sport sau ești genul mai sedentar care consideră sportul a cincea roată la căruță, nu rata cel mai mare eveniment Fitness organizat la Târgu-Mureș, care-ți deschide apetitul pentru viață și energie pozitivă.

Ajuns la cea de-a III-a ediție, Festivalul Mișcării – Fitness Maraton 2016 va avea loc la Sala Polivalentă duminică, 27 noiembrie, între 18.00 – 22.00, și-i va aduce în scenă pe cei mai titrați antrenori din România și străinătate, care-și vor demonstra maturitatea şi seriozitatea atunci când vine vorba despre stilul de viaţă sănătos.

Inițiatorul acestui eveniment este Gusti Moldovan, recunoscut oficial top 3 Antrenori de Fitness din România.

Este sportiv de performanță, multiplu campion Național. Antrenorul lotului României cu o experiență de 24 de ani în lumea Fitnessului şi al Culturismului. Arbitru Național, preparator de înaltă performanță, a reuşit să aducă peste 100 de medalii câştigate de sportivii lui, nenumărate titluri de Campioni Naționali , cât şi medalii obținute la Campionate Europene şi Mondiale. Momentan este coordonatorul sălii proprii Retro Gym. Fiind un clasic desăvârşit foloseşte doar metodele concepute de el punându-şi în practică experiență ce a câştigat-o de-a lungul anilor. În fiecare zi mai mult de 600 de cursanți trec pragul sălii lui.

Este pro conceptului:” Dacă ar fi uşor toată lumea ar fii fit”, aşadar antrenamentele concepute de el nu sunt deloc uşoare dar care aduc rezultate garantate. Momentan se lucrează la cartea lui ” Metoda lui Gusti” în colaborare cu Dr. Kenteleki Laszlo. Fitness Maraton care se află deja la a treia ediție este tot conceptul lui şi este prima persoană din România care a reuşit să organizeze un eveniment de o asemenea anvergură unde participă peste 2000 de persoane, făcând mișcare în același timp.

În anul 2015, a pus Turcia în mişcare, reușind să adune 7000 de persoane într-o singură oră, iar anul acesta a prezentat stilul lui de antrenament pe scene ca „Fitbalance” ( cel mai mare „Fitness Expo” din Europa Centrală), „Fitparade” unde a reprezentat România alături de cei mai buni antrenori din Europa, împreună cu colega sa, antrenoarea Carmen Mureşan.

Carmen Mureșan îl cunoaște pe Gusti în 2012 și intră în sala Retro Gym unde doar după un an de practică primește oferta de a deveni antrenoare şi de a dezvolta împreună stilul de antrenament al lui Gusti. Carmen este o persoană plină din energie, care iubește și promovează sportul. “Fitness Maraton” va fi anul acesta al IV-lea mare eveniment unde împreună cu Gusti ţine antrenamente pe scene mari, atât în ţară,cât și în străinătate,la care participă mii de persoane. Potrivit celor care au trecut prin ”mâna ei”, cine se antrenează odată cu Carmen nu se mai lasă niciodată de sport.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE