Shiny Buttons, premiați la Festivalul „Extravagance” Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 241 Vizualizări

Shiny Buttons, premiați la Festivalul „Extravagance”

 

În week-end-ul 25 – 27 noiembrie, s-a desfășurat la Galați, Festivalul Național Studențesc De Modă „Extravagance”. Echipa Casei de Cultură a Studenților Tîrgu Mureș, reprezentată de trupa Shiny Buttons, s-a clasat pe locul al III-lea la categoria Cea mai bună colecție. Au fost cinci categorii pentru care s-a jurizat, premiul pentru cea mai bună colecție, pentru cea mai bună coafură, cel mai bun machiaj, cel mai bun model și Marele premiu.

Shiny Buttons Tîrgu Mureș se recomandă a fi o trupă tânără de designeri, artiști și fotografi, plini de idei și dorință de afirmare. Pionii principali, cărora li se datorează conturarea și materializarea ideilor inovative sunt Mathe Annamaria – designer, Markos Ildiko- Hair Style, Nagy Eva – Make up și Fulop Barna – fotograf.

Colecția lor se numește „Attitude”. Inspirația aleasă pentru această tematică o reprezintă elementele medievale gotice îmbinate atent cu modernismul, formând o colecție „ready to wear”. Astfel ținutele prezentate au avut rigoare militară și atitudine, potrivit celor declarate de                                                     referent cultural – CCS Mureș, Daciana Antoaneta Petcu.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE