Carte pentru copii, lansată de Horia Tecău în Târgu-Mureş şi Băla Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 778 Vizualizări

Carte pentru copii, lansată de Horia Tecău în Târgu-Mureş şi Băla

Cu sprijinul Azomureș și Azotrans, cunoscutul tenisman Horia Tecău va vizita împreună cu echipa Asociației Curtea Veche elevii din Târgu-Mureș joi, 15 decembrie, de la ora 19.00, și din comuna Băla vineri, 16 decembrie, de la ora 10.00, cărora le va oferi 400 de volume din colecția “Cărțile copilăriei” și prima sa carte dedicată celor mici, intitulată “Viața în ritm de tenis” .

În cadrul celor două evenimente care vor avea loc în sala de tenis a UMF Târgu-Mureș și la Căminul Cultural Băla vor participa peste 200 de elevi cărora cunoscutul tenisman le va povesti cum a fost ajutat de lectură în tot ce și-a propus, de ce cărțile și sportul sunt ingredientele secrete pentru o carieră de succes.

Potrivit organizatorilor, în “Viața în ritm de tenis”, volum apărut la Curtea Veche Publishing, cei mici vor afla cum primul sport practicat de Horia Tecău a fost, de fapt, înotul, cum a descoperit tenisul și a câștigat primul campionat național, cine au fost antrenorii lui, cum a fost experiența primului turneu de grand slam ori cea a Wimbledon-ului.

Alături de Horea Tecău vor participa Iren Arsene (preşedinte, Asociaţia Curtea Veche), Ovidiu Maior (PR Manager, Azomureş) și Horațiu Suciu (director, Azotrans). “Cele două evenimente fac parte dintr-un proiect amplu inițiat de Asociația Curtea Veche în cadrul programului național de lectură “Cărțile copilăriei” și desfășurat în comunitățile agricole în parteneriat cu Azomureș, cel mai important producător de îngrășăminte minerale din România. Transportul cărților este asigurat de Sameday Courier, în vreme ce echipa va ajunge la destinație cu un vehicul Dacia Duster pus la dispoziție de către constructorul auto Dacia”, a transmis Valentina Roman, director executiv al Asociaţiei Curtea Veche.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE