Fundația Buckner, bucurii de Crăciun pentru nevoiași Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 198 Vizualizări

Fundația Buckner, bucurii de Crăciun pentru nevoiași

 

Ghidați de cuvintele ” e mai bine ferice să dai decât să primești”, dar și cu dorința de a asigura sărbători mai îmbelșugate celor ce trăiesc în lipsuri și nevoi, echipa Fundației Buckner, alături de sponsorii și partenerii acesteia, s-au mobilizat și anul acesta pentru a oferi daruri  care să aducă bucurie copiilor și familiilor nevoiașe din municipiul Târnăveni, Ibănești și Ceuaș. În cursul acestei săptămâni au fost distribuite 135 de pachete de alimente cu alimente de bază, mezeluri și carne pentru masa de Crăciun tot atâtor familii, numărând 520 de adulți și copii. În plus, toți cei 140 de copii ce frecventează Centrul de Zi Buckner au avut ocazia să-l întâlnească pe Moș Crăciun  și să primească de la el un cadou frumos conținând jucării, dulciuri, rechizite, produse de igienă, căciuli și mănuși pentru sezonul rece.

Alți 220 de copii cu situație materială precară din cartierul Boziaș al municipiului Târnăveni, din comuna Ibănești și satul Ceuaș au primit pachete cu lucruri frumoase și utile  care să le bucure sufletele în prag de sărbătoare.

”Crăciunul este sărbătoarea bucuriei și speranței , de aceea vrem să răspândim  bucuria și speranța în jurul nostru în orice mod posibil. Cu cât dăruiești altora mai multă bucurie, cu atât mai multă bucurie va intra în viața ta. Crăciun binecuvântat tuturor!” a transmis Dacian Moldovan, președintele Fundației Buckner.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE