Home / Administratie / Clasamente pentru locuințele Primăriei Tîrgu Mureș

Clasamente pentru locuințele Primăriei Tîrgu Mureș

Distribuie

Consiliul Local va aproba la următoarea ședință ordinea de prioritate în vederea atribuirii de locuinţe din fondul locativ de stat, locuinţe sociale, locuinţe pentru chiriaşi evacuabili din locuinţele retrocedate şi locuinţe pentru pensionari, destinate închirierii pentru anul 2017. Solicitanții au depus actele în perioada 15 septembrie -15 octombrie, în 4 noiembrie s-au afișat listele provizorii, iar în 27 noiembrie s-au preluat contestaţiile sau actele necesare în vederea completării dosarelor. S-au înregistrat 5 contestaţii, acestea fiind analizate şi soluţionate de către comisia locativă cu ocazia şedinţei din data de 21 decembrie 2016.

Pentru 2017 au fost depuse 440 de cereri, din care 41 pentru locuințe cu chirie fond de stat, 357 pentru locuințe sociale, 30 pentru locuințe pentru pensionari și 12 de către chiriașii din casele retrocedate. Problema care rămâne însă este fondul locativ insuficient pentru soluționarea tuturor solicitărilor. (L.V.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Pod între cartierele Unirii și Aleea Carpați propus de liberalii din Târgu Mureș

Distribuie Viceprimarul liberal al municipiului Târgu Mureș, Alexandru György, a anunțat marți, 27 septembrie, cu …