Home / Slider / E.ON România aduce muzică clasică live

E.ON România aduce muzică clasică live

 

E.ON România organizează, în perioada 20 – 25 februarie, o serie de concerte de muzică clasică în instituţii medicale şi de asistenţă socială din patru localităţi, iniţiativa făcând parte dintr-un amplu proiect care îşi propune să ducă operele clasicilor în locurile în care contactul cu acestea este o ocazie rară sau chiar inexistentă.

Realizat în parteneriat cu Asociaţia Resonnance România, programul de concerte urmăreşte să le faciliteze contactul cu muzica live copiilor și persoanelor vârstnice din câteva instituții din județele Timiș, Cluj și Mureș şi, astfel, să le ofere o experienţă de neuitat.

Toate cele patru instituţii, şi anume Căminul pentru Persoane Vârstnice – Jimbolia, Asociația Acoperământul Maicii Domnului – Turda, Căminul de persoane vârstnice – Târgu Mureş şi Spitalul Municipal ”Dr. Gheorghe Marinescu” – Târnăveni au fost selectate din rândul beneficiarilor campaniei „Dăruieşte Lumina Crăciunului”, derulată de E.ON Energie România în luna decembrie 2016 şi prin care au fost donaţi 200.000 kWh, energie şi gaze, unui număr de 16 instituţii sociale şi de învăţământ din 11 judeţe.

Zi rezervată pentru muzică clasică

Astfel, sâmbătă, 25 februarie, Fundația Resonnance România oferă seniorilor din Căminul pentru Persoane Vârstnice Târgu Mureş şi persoanelor internate la Spitalul Municipal ”Dr. Gheorghe Marinescu” – Târnăveni un concert de muzică clasică, susținut de Lavinia Dragoș, director Resonnance România și de câțiva dintre talentații elevi ai fundației.

Programul muzical, care se va desfășura pe parcursul unei ore, va include interpretarea unor compoziții semnate de nume sonore ale patrimoniului cultural mondial, cum ar fi: Johann Sebastian Bach, Wolfgang Amadeus Mozart, Ludwig van Beethoven, Frederic Chopin și George Enescu.

Începând cu anul 2005, E.ON România a susţinut cu aproape 12 milioane de euro numeroase proiecte de responsabilitate socială în comunităţile în care îşi desfăşoară activitatea, numărul total al beneficiarilor acestor iniţiative ridicându-se la aproximativ 300.000.

Compania va continua și în 2017 să aibă o implicare reală și de amploare în viața comunităților din zonele în care este prezentă, potrivit informațiilor furnizate de Departamentul Comunicare Corporatistă E.ON România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Informații despre centrul de vaccinare din Sighișoara

Primarul municipiului Sighișoara, Iulian Sîrbu, a anunțat, prin intermediul unei postări pe pagina sa de …