Home / Slider / Casa de copii Lidia, reabilitată termic de Fomco. „Cei care avem posibiliatea să ajutăm, avem și obligația să ajutăm”

Casa de copii Lidia, reabilitată termic de Fomco. „Cei care avem posibiliatea să ajutăm, avem și obligația să ajutăm”

Distribuie

Fomco Group a inaugurat sâmbătă, 8 aprilie, de la ora 10:00, investiția derulată la Casa de Copii Lidia din Tîrgu-Mureș, str. Mihai Eminescu, nr. 30. „Este vorba despre un proiect de CSR prin care am reușit să reabilităm termic imobilul, în urma achiziției și montajului unui nou sistem de încălzire și apă caldă. Valoarea lucrărilor a fost de aproximativ 13.500 de lei, iar jumătate din sumă a provenit dintr-o acțiune caritabilă derulată de angajații Fomco Group”, se pricează în comunicatul de presă al companiei. De la ora 10.00 a avut loc un program interactiv pentru copii oferit de echipa Creactivity Kids Club la care au participat copii ai angajațilr Fomco și copii din orfelinat, apoi, de la ora 12.00, a fost predată oficial investiția.

Foto 2_casa copii

„Cu siguranță, vor veni și alte proiecte”

Bernát Nyulas, directorul Fomco Group, a spus că ideea de a se implica într-o acțiune de binefacere a apărut acum o jumătate de an. „Împreună cu colegii mei am identificat aici o necesitate destul de mare. Nu am ajutat doar cu bani, ci am efectuat, printr-o firmă specializată, lucrarea. Astăzi, am vrut să dăm o notă mai de sărbătoare inaugurării și am invitat colegii cu copiii, cu familiile”, a declarat directorul Fomco, precizând apoi că firma pe care o conduce va continua acest gen de acțiuni. „Tot mereu suntem în mișcare în domeniul acesta, cu siguranță, vor veni și alte proiecte”.
Adorján István, directorul Casei de Copii Lidia, le-a mulțumit celor de la compania Fomco și de la G&M, care au instalat central termică. „De aceea suntem noi aici și aceasta este menirea noastră, ca multe alte generații să crească, să se integreze în societate și să aibă realizări, la rândul lor”, a spus Adorján István, după ce înainte ne spusese că un procent foarte mare dintre copiii îngrijți în prima generație au reușit să se integreze. Copiii de la orfelinat le-au pregătit o surpriză celor de la Fomco, transmitându-le mulțumiri printr-un desen.

„Simt un foarte mare respect pentru cei care se dedică pentru această activitate nobilă în tot ceea ce fac”, a spus Bernát Nyulas, referindu-se la angajații casei de copii. În continuare, le-a mulțumit colegilor de la Fomco și firmei G&M, în special, reprezentantului firmei de instalații care s-a ocupat de lucrare. „Eu cred că este un exemplu ceea ce am făcut împreună. Atunci când vrem și când ne punem mintea putem să facem lucruri mari. Mai cred că noi, cei care avem posibilitatea să ajutăm, avem și obligația să ajutăm unde este nevoie de ajutor”, a mai spus Bernát Nyulas.

Centrală economică

„Aburii pe care-i vedeți, se văd pentru că centrala este una care funcționează în condensație. Sunt niște aburi la temperatură joasă, de aceea sunt vizibili. Este un cazan care vă va aduce facturi mici la gaz. Cred că aceasta era ideea să se monteze ceva care să vă ajute în fiecare zi cu o notă de plată mică”, a spus Floare Govier, direcorul G&M, transmițându-le celor de la casa de copiii că firma de instalații le va fi alături pe viitor în ceea ce privește întreținerea centralei.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Sportivii de la Gladius Lucky Dragons, în pragul Campionatului Național

Distribuie În debutul săptămânii trecute, echipa de baschet U13 din cadrul Clubului Gladius Lucky Dragons …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.