Home / Slider / Vezi cum arată România în Cifre

Vezi cum arată România în Cifre

Platforma de recrutare online SmartDreamers a lansat proiectul “România în cifre”, un site pe care toți cei interesați de cifre și statistici vor regăsi date importante, preluate din surse de încredere precum Institutul Național de Statistică, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, platforme de joburi și Comisia Națională de Prognoză.

Pe romaniaincifre.ro, investitorii, angajatorii, jurnaliștii și chiar candidații care caută un job pot găsi un număr de 8 hărți interactive care conțin informații despre populația rezidentă în România, Produsul Intern Brut și împărțirea acestuia per locuitor, numărul de salariați, salariul mediu net sau rata șomajului.

“Atunci când am pornit acest proiect am fost inspirați de o inițiativă a organizației GovITHub din perioada alegerilor parlamentare 2016. La acea vreme, ei au făcut o astfel de hartă, o noutate pentru domeniul respectiv. Proiectul “România în cifre” reunește informații cu privire la piața muncii și nu numai, permite vizualizarea și analizarea acestora fără a necesita cunoștințe avansate de procesare a datelor din partea utilizatorilor“, afirmă Ovidiu Mărginean, coordonatorul proiectului romaniaincifre.ro.

Atât hărțile existente cât și întreaga platformă vor avea parte de update-uri periodice, în funcție de informațiile noi care vor fi furnizate și studiile pe care platforma SmartDreamers le va mai derula în acest an.

SmartDreamers este o platformă de recrutare lansată în 2014, cu operațiuni în România, Ungaria și Polonia. În 2016, după două investiții de tip Business Angels, SmartDreamers obține o investiție din parte 3TS Capital Partners pentru extinderea operațiunilor.

România în Cifre: http://romaniaincifre.ro/

SmartDreamers: https://smartdreamers.ro/

 

(Redacţia)

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

VIDEO: Teqball de Mondiale, la Târgu Mureș

Cei mai buni jucători de teqball din România s-au întrecut în cadrul etapei a II-a …