ISJ Mureș: Broșura pentru admitere va fi distribuită mâine Invatamant
  • vali.covaciu
  • 0 comentarii
  • 1622 Vizualizări

ISJ Mureș: Broșura pentru admitere va fi distribuită mâine

Inspectoratul Școlar Județean Mureș a anunțat că Broșura pentru admiterea în învățământul liceal și profesional pentru anul școlar 2017-2018 va fi distribuită mâine, 30 iunie, în unitățile de învățământ din județ.

„Având în vedere importanța etapei de admitere în învățământul liceal și profesional, Inspectoratul Școlar Județean Mureș a avut mereu în atenție derularea în cele mai bune condiții a întregului parcurs al Evaluării Naționale și admiterii pentru absolvenții claselor a VIII-a.

În acest sens, informăm părinții și elevii absolvenți ai claselor a VIII-a că Broșura pentru admiterea în învățământul liceal și profesional pentru anul școlar 2017-2018 va fi distribuită în toate unitățile de învățământ de pe raza județului Mureș, mâine, 30 iunie 2017, începând cu ora 12.00”, se precizează în comunicatul transmis presei, semnat de prof. Ioan Macarie, inspector școlar general.

Astăzi, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Târgu Mureș va fi introdus pe ordinea de zi, în regim de urgență, un proiect de hotărâre privind rețeaua școlară.

Inspectorul școlar general, Ioan Macarie, a precizat pentru Radio Tg.Mureș că planul de școlarizare a județului Mureș a fost finalizat și urmează să fie publicat în cursul zilei de joi.

Mai multe despre proiectul rețelei școlare puteți citit AICI.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE