Home / Slider / „Fotbal pentru viață”, pentru gemenii Gruia și Vladimir

„Fotbal pentru viață”, pentru gemenii Gruia și Vladimir

AS Atletic Gurghiu, în parteneriat cu Asociația „Micii eroi”, organizează în perioada 15-16 iulie, la Gurghiu, turneul caritabil „Fotbal pentru viață!” pentru gemenii Gruia și Vladimir Vitan. Meciurile vor avea loc pe terenul de fotbal din Gurghiu și vor reuni echipe pe trei categorii de vârstă, 2007: Atletic Kids Gurghiu, Sporting Reghin, AS Mureșul Rușii Munți, AS Liviu Antal Sighișoara, ACS Best Kids Reghin, AS Mureșul Deda, CSM Avântul Reghin; 2005: Atletic Kids Gurghiu I și II, AS Liviu Antal Sighișoara, CS Inffiniti Târnăveni, CSM Avântul Reghin, ACS Sporting Reghin, ACS Kinder Sângeorgiu de Mureș, Juvenes Târgu-Mureș și 2003: Atletic Kids Gurghiu, ACS Sporting Reghin, CSM Avântul Reghin și ACS Kinder Sângeorgiu de Mureș. „Un inimos antrenor al echipei de fotbal AS Atletic Kids Gurghiu, Ovidiu Mărginean, organizează acest turneu caritabil „Fotbal pentru viață!” pentru Gruia si Vladimir Vitan, gemenii mei. Opt cluburi de fotbal pentru copii din Gurghiu, Reghin, Rușii Munți, Sighișoara, Deda, Târnăveni, Sângeorgiu de Mureș și Târgu-Mureș se întâlnesc și joacă meciuri mari pe terenul de iarbă de la Gurghiu. Taxa de participare va fi donată gemenilor Gruia și Vladimir prin Asociația „Micii Eroi”. Turneul va fi un bun prilej de competiție sănătoasă și de generozitate în dăruire. Geamănul Gruia se pregătește de cursa vieții lui: operație în SUA, Saint Louis Children’s Hospital, unde prețul este de 60.000 de dolari. Gruia, cu paralizie cerebrală și rigiditate în membre poate avea visul mersului în picioare în realitatea noastră și nu doar în visele mele de mamă de gemeni speciali. Lumea fotbalului nu ne este străină, pe Gruia l-am așezat în brațele lui Mihai Neșu pentru că el, asemeni gemenilor mei, este puternic, încercat și totodată erou. Fondurile strânse cu această ocazie le voi folosi la viitoarea sesiune de recuperare a lui Gruia, la Fundația Mihai Neșu din Oradea, din septembrie 2017. Voi fi alături de acești fotbaliști minunați în cele două zile de competiție. Îi voi aplauda și voi spera ca sănătatea lor să fie și sănătatea gemenilor mei. Vă aștept și pe voi în galerie”, a precizat Ancuța Tăbărean Vitan, mama gemenilor Gruia și Vladimir.

Conturi deschise la Banca Transilvania

Gemenii Gruia și Vladimir au nevoie de ajutor, primul fiind diagnosticat cu paralizie cerebrală, diplegie spastică, hidrocefalie cu shunt ventriculo-peritoneal, retard neuromotor, respectiv Vladimir, surditate bilaterală profundă, malformație cardiacă dublu operată prin cură chirurgicală, retinopatia prematurității. În acest sens, Asociația „Micii eroi” a deschis un cont la Banca Transilvania unde se pot face donații, cont EUR : RO43BTRLEURCRT0383118301 și cont RON : RO 93BTRLRONCRT0383118301.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Ziua Porumbului Dafcochim 2021. Fertilizare inovatoare cu produsele Azomureș

Tradiționala locație din incinta fermei Kodagro, aflată în Seuca, sat aparținător comunei mureșene Gănești, a …