Home / Recomandări zi de zi / „Zâmbete în dar”, proiect derulat de JCI Târgu-Mureş

„Zâmbete în dar”, proiect derulat de JCI Târgu-Mureş

Cel mai important cadou pe care îl facem copiilor este educația, așa că echipa JCI Târgu-Mureș, în cadrul proiectului „Zâmbete în dar”, dorește să pună accent și pe educația nonformală, iar acum, când copiii sunt în vacanță, organizează o tabără, în perioada 23-25 august 2017. Aceasta se va desfășura în localitatea Lăpușna, care este cunoscută ca loc în care poți să petreci clipe minunate contemplând natura.

La această tabără vor lua parte 30 de copii din cadrul DGASPC Mureș. Copiii sunt atât din casele de tip familial din Târgu Mureș, cât și din centrul de plasament Sf. Elisabeta din localitatea Glodeni, judeţul Mureș.

Pentru punerea în practică a acestei tabere, am realizat o colaborare cu o echipă expertă în astfel de activități, și anume: prietenii noștri de la Adventure Life, care vor ghida copiii pe tot parcursul experienței. Împreună vor face drumeții pentru a descoperi natura, vor învăța tehnici de supraviețuire, cum să se orienteze în spațiu cu ajutorul busolei, să facă un foc de tabără și multe alte jocuri în echipă.

Această tabără sperăm să reprezinte o nouă experiență frumoasă pentru copii și un mod perfect de a le ocupa eficient timpul. Dezvoltarea personală este importantă pentru copii, iar rețeta ideală o găsim într-o combinație reușită de activități cognitive și distractive.

Atunci când au repere valorice reale, stimulare și deschidere, copiii se transformă în oameni frumoși și valoroși pentru societate.

Acest proiect este parțial finanțat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Mureș, dar orice contribuție este importantă, iar dacă dorești să sprijini realizarea acestei tabere, te rugăm să ne contactezi la numărul de telefon: 0733.938.724.

(Comunicat de presă, JCI Târgu-Mureş)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Incendiu la un grajd din comuna Corunca

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș au fost solicitați să intervină joi, 21 octombrie, în …