Un bărbat plimba, cu mașina, 300 de litri de alcool, fără documente Comunicate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 298 Vizualizări

Un bărbat plimba, cu mașina, 300 de litri de alcool, fără documente

Un bărbat, din judeţul Sibiu, a fost depistat de poliţişti, în timp ce transporta 300 de litri de alcool, fără documente legale, se arată într-un comunicat al Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

La data de 16 septembrie a.c., poliţişti din cadrul Biroului Rutier Târnăveni au oprit în trafic, în localitatea Gănești, judeţul Mureş, un autoturism condus de un bărbat, de 48 de ani, din Mediaş, judeţul Sibiu.

În urma verificărilor, s-a stabilit că bărbatul transporta 300 de litri de lichid cu miros puternic de alcool, în recipiente de plastic, fără a avea aplicate etichete de marcaj fiscale.

Cantitatea de alcool a fost confiscată, fiind luate probe pentru a fi trimise Direcţiei de Sănătate Publică Mureş, în vederea continuării cercetărilor.

Poliţiştii investigarea criminalităţii economice au întocmit dosar penal pentru nerespectarea prevederilor Codului Fiscal, pentru infracţiunea de deţinere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 40 litri alcool etilic, băuturi spirtoase peste 200 litri, produse intermediare peste 300 litri, băuturi fermentate, altele decât bere şi vinuri, peste 300 litri.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE