Home / Mica publicitate / Locuri de muncă disponibile la două firme importante din Târgu Mureș

Locuri de muncă disponibile la două firme importante din Târgu Mureș

S.C. Sumel Electromureş Producţie SRL din Tg.Mureş angajează : -Operatori pe strung CNC şi operatori pe freză CNC. Se acceptă şi studenți ani terminali sau proaspăt absolvenţi, cu cunoștințe de mecanică și desen tehnic; -Strungar universal; -Frezor universal; -Inginer mecanic, cunoscător al limbii germane în avantaj. Alte detalii la sediul societăţii (str.Livezeni 69) sau la numerele de tel.: 0265-260353, 0265-266467.

S.C. VIVA COM SRL angajează: -Șoferi autocamion profesioniști, cu atestat, cu experiență de lucru în U.E.; -Operatori pe freză și strung CNC. Se acceptă şi studenți ani terminali sau proaspăt absolvenţi, cu cunoștințe de mecanică și desen tehnic; -Inginer mecanic, cu cunoștințe de proiectare 3D; -Inginer mecanic, pentru departamentul control calitate. Alte detalii la sediul din Tîrgu Mureş, str.Livezeni nr.79/A, sau la numărul de telefon 0265-255373.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

VIDEO: Spectacol special de ,,Dragobete”

Un spectacol special dedicat sărbătorii de ,,Dragobete” a avut loc joi, 25 februarie, în Sala …