Share

Home / Slider / Bursă de locuri de muncă pentru absolvenţi!

Bursă de locuri de muncă pentru absolvenţi!

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Mureş organizează vineri, 20 octombrie, de la ora 9.00, o Bursă a Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi.

Potrivit directorului executiv al AJOFM Mureş, Gheorghe Ştef, Bursa se va desfăşura concomitant în mai multe locaţii, astfel: Târgu-Mureş – Hotel Tineretului, strada Nicolae Grigorescu nr. 19, Reghin – Casa de Cultură a Tineretului “George Enescu”, strada Republicii nr. 2, Târnăveni – Casa de Cultură “Mihai Eminescu”, strada Republicii nr. 32, Sighișoara – Hotel Korona, strada Zaharia Boiu nr.12-14 şi Luduș – la sediul punctului de lucru din str. Republicii, nr. 43.

Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare pentru absolvenţi, nefiind excluse alte categorii de persoane aflate in căutarea unui loc de muncă prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, in condiţiile unei concurenţe loiale transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea. Rugăm agenţii economici care dispun de locuri de muncă vacante să-și anunţe intenţia de participare prin depunerea situației locurilor de muncă vacante, cu mențiunea “pentru bursă” la sediile Agenţiilor Locale şi punctelor de lucru: Târgu-Mureş, strada Iuliu Maniu nr. 2, telefon 0786-198.863, Reghin, strada Republicii nr. 14, telefon 0265-511.948, Târnăveni, strada Vasile Milea nr. 2, telefon 0265-444.686, Sighișoara, strada Dumbravei nr. 2, telefon 0265-771.963, Luduș, strada Republicii nr. 43, telefon 0265-411.934, sau prin poşta electronică la adresa ajofm@ms.anofm.ro, cu specificarea localităţii în care se doreşte participarea la Bursă”, a precizat Gheorghe Ştef.

La acţiune sunt invitaţi toţi angajatorii care au nevoie de forţă de muncă şi şomerii, pentru a-şi găsi un loc de muncă. Persoană de contact pentru informaţii suplimentare este Ramona Tatiana Pop, telefon 0786-198.863.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

”Young Doctors of Romania”: Marius Alexandru Beleaua

Federația Asociațiilor Studenților în Medicină din România a lansat proiectul YDoR (”Young Doctors of Romania”), …

Share
Share