Cum va arăta Maurer Residence Târgu Mureș? Primele imagini Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 9864 Vizualizări

Cum va arăta Maurer Residence Târgu Mureș? Primele imagini

Maurer Imobiliare a anunțat anul acesta că va investi într-un cartier rezidențial în Târgu Mureș, în zona fostei Fabrici de Zahăr. Am aflat cum va arăta proiectul final de la managerul de marketing și vânzări Maurer Imobiliare, Oana Păun.

 

Ce detalii ne poți oferi despre proiectul de la Târgu Mureș?
Arhitecții au muncit mult și suntem foarte mulțumiți de rezultate. Din totalul suprafeței cartierului, 36,5 % va fi reprezentat de spațiu verde. Am mizat pe un ansamblu aerisit, înconjurat de natură, care respiră și oferă o stare de bine. Proiectul din Târgu Mureș va avea un element nou, și anume un mic lac, tocmai pentru că mizam pe ceea ce terenul conține deja în stadiu natural. Zona de agrement va abunda în vegetație. Ba mai mult, vom amenaja terenuri de sport care vor fi amplasate chiar lângă bulevardul Libertății. Vorbim despre terenuri de fotbal, baschet, piste de biciclete, suntem în discuții pentru amenajarea unei săli de sport închisă și a unui bazin de înot. Totodată, complexul va avea și un supermarket pentru a facilita locuitorilor cumpărăturile de zi cu zi. Practic, ne-am gândit să concepem un mini-oraș în interiorul orașului care să ofere tot ceea ce este necesar unui trai frumos.

 

Cum veți soluționa provocarea traficului la intrarea și ieșirea din ansamblu?
În proiectul nostru sunt prevăzute trei căi de acces din străzile principale și două din străzile secundare, astfel încât să fluidizăm cât mai mult traficul în zonă. De asemenea, am ales, împreună cu arhitecții, să nu amplasăm blocuri chiar în proximitatea bulevardului Libertății pentru că am dorit să evităm disconfortul auditiv din pricina traficului.

 

Cum a fost primit proiectul în rândul mureșenilor?
Sunt foarte încântați, deja conturându-se frumos o viitoare comunitate Maurer Imobiliare. Avem o lista numeroasă de așteptare, cu posibili clienți interesați și ne bucură enorm să vedem deschiderea oamenilor pentru proiectul nostru.

 

Recent, ați fost alături de mari lideri ai pieței la un eveniment de business de prestigiu. Ne puteți da mai multe detalii?
Sigur, este o recunoaștere a faptului că facem performanță. Gândim măreț și am ajuns să stăm la masă și să discutăm idei de business cu marii lideri în afaceri din Europa. Evident, acest fapt ne ajută enorm să creștem – adunăm idei și le implementăm în planul nostru de extindere națională.

 

În ce stadiu vă aflați în acest moment cu proiectul din Târgu Mureș?
Chiar săptămâna aceasta, proiectul intră în dezbatere publică pentru avizul de mediu. Am muncit mult și sperăm să reușim ca în 2018 să dăm drumul construcțiilor.

 

Câte apartamente veți construi și cum vor arăta acestea?
Vom construi aproximativ 3500 de apartamente, în blocuri de tip P+4 până la P +7, cu parcări subterane. Mizăm pe calitate (de pildă vom monta cel mai nou tip de termopane), pe finisaje de calitate, apartamente luminoase cu terase generoae și aerisite. Apartamentele vor fi cu una, două sau trei camere, încercând astfel să răspundem cât mai bine nevoilor clienților noștri.

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE