Share

Home / Recomadări zi de zi / Conferinţe de nutriţie la Târgu-Mureş

Conferinţe de nutriţie la Târgu-Mureş

Universitatea de Medicină şi Farmacie din Târgu-Mureş şi Asociaţia Română de Nutriţie şi Dietetică organizează, în perioada 1-2 noiembrie, la Hotel Imperial Inn din Târgu-Mureş, cea de-a V-a Conferinţă a Dieteticienilor cu participare internaţională „Obezitatea la copii – actualităţi, implicaţii şi perspective de prevenţie şi tratament”. De asemenea, aceeaşi locaţie va găzdui, între 3 şi 4 noiembrie, cea de-a III-a ediţie a Conferinţei Internaţionale de Nutriţie Sportivă „Cercetări transdiciplinare în kinetoterapie, activităţi fizice şi nutriţie sportivă.” Potrivit paginii de Facebook a dublului eveniment, pentru înscrieri şi informaţii suplimentare cei interesaţi au la dispoziţie două site-uri: www.nutritiedietetica.ro şi www.cnns.nutritiedietetica.ro.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Aparatură de ultimă generație pentru intervenții chirurgicale la Clinica de Ortopedie a Spitalului Clinic Județean Mureș

Posibilitatea de a putea fi efectuate mai multe intervenții chirurgicale  pe zi, doză redusă de …

Share
Share