Suspect de furt de lemne împuşcat mortal de un poliţist Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 1 comentarii
  • 1033 Vizualizări

Suspect de furt de lemne împuşcat mortal de un poliţist

Un bărbat şi-a pierdut viaţa duminică, 22 octombrie, după ce a fost împuşcat de un poliţist în timp ce a fost surprins la furat de lemne şi nu s-a oprit la somaţii, informează www.agerpres.ro.
Potrivit sursei citate, evenimentul s-a petrecut pe raza comunei Breaza, într-o pădure, iar incidentul este anchetat de un procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Mureş, Andreea Pop, a declarat, pentru Agerpres, că furtul de lemne a fost sesizat la Dispeceratul 112, iar la faţa locului s-au deplasat poliţiştii însoţiţi de lucrători silvici. Potrivit Andreei Pop, persoana surprinsă la faţa locului nu s-a oprit la somaţiile poliţiştilor şi s-a făcut uz de armă.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Lemnul se fura de 17 ani in Mures.Chiar si in Tg.Mures anual dispar cei mai frumosi si falnici copaci de pe marginea strazilor iar locul lor este ocupat de masini. Nimeni nu ancheteaza unde au disparut mii de copaci numai de pe raza municipiului Tg.Muresului si cine a avut de castigat de pe urma lor.Pe strazile Tg.Muresului de 17 ani aproape zilnic trec camioane pline cu lemne de o frumusete rara.Oare cat lemn a putut fura ,amaritului de Levente de i s-a curmat viata pentru aceasta?Dealtfel fuga este o reactie normala a omului speriat.Cei care au prejudiciat statul roman cu miliarde de euro au fugit si ei in strainatate fara sa fie impuscati.

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE