Juniorii ASA, trimiși „la sacrificiu” în Cupa României FC Municipal
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 422 Vizualizări

Juniorii ASA, trimiși „la sacrificiu” în Cupa României

O echipă de juniori a trimis ASA pentru partida din cadrul „16-imilor” Cupei României la fotbal. Faptul că a pierdut fără replică partida susținută la Slobozia cu echipa locală Unirea din Liga III nu reprezintă neaparat o surpriză, ținând cont de situația clubului mureșean, dar rezultatul va rămâne o pată în palmaresul clubului, care parcă își pregătește o ieșire din fotbalul românesc pe ușa din dos. Echipa condusă de antrenorul Lucian Popa, încropită din juniorii de la categoriile Republicani A și U17, deplasată în ziua partidei la Slobozia a fost eliminată practic din competiție după mai puțin de o jumătate de oră, timp în care gazdele au punctat de patru ori prin același Nelu Bucă. Acesta a înscris în minutele 9, 10, 16 și 25, cu execuții ca de antrenament, cu un portar Negrușa depășit de joc. În lotul mureșenilor s-au aflat doar doi sau trei jucători care au mai prins câteva minute alături de prima garnitură, și aceea drastic diminuată. Până la pauză a rămas același scor, dar ialomițenii nu mai aveau motive să forțeze în fața unui adversar fără replică.

Repriză economicoasă

În repriza secundă s-a jucat mai puțin fotbal. Mureșenii au efectuat două schimbări după 10 minute, iar de la gazde a ieșit marcatorul celor patru goluri. Astfel, nu a mai avut cine înscrie, deși Unirea a beneficiat de un penalty în minutul 74. Toma i-a dat însă șansa lui Negrușa să se revanșeze pentru greșelile din prima repriză, dacă se poate spune așa. Nimic nou până la final, echipa din Liga III învinge cu 4-0 și merge mai departe cu o victorie categorică în fața unei echipe pornite ca favorită la revenirea în Liga I.

Mureșenii au evitat o deplasare în care aveau șanse de calificare, dar fără perspective de viitor, preferând să rămână acasă să pregătească jocul din etapa viitoare cu CS Afumați. Toate acestea, în speranța că vor putea încheia cel puțin turul.

ASA a aliniat formația: Negruşa – Tornyai (56 Kelemen), Cincă, Birtalan, Coros, Miclos, Arion, Chirlejan, Onul, Angyal (56 Gyurka), Iliescu

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE