Share
Home / comunicate / Mare parte din Reghin fără apă timp de o zi. Află aici dacă ești în zona de sistare…
Foto: Wikipedia

Mare parte din Reghin fără apă timp de o zi. Află aici dacă ești în zona de sistare…

Din cauza unor lucrări necesare, consumatorii de pe mai multe străzi din Reghin nu vor avea apă la robinete în 14 noiembrie. Într-un comunicat, “Compania AQUASERV S.A. Sucursala Reghin anunţă consumatorii că, din cauza unor lucrări programate pe reţeaua de distribuţie, respectiv reparaţii la sistemele de acţionare ale rezervoarelor de înmagazinare apă potabilă, precum şi a lucrărilor de spălare şi dezinfecţie rezervoare de înmagazinare apă potabilă din zona Pădurea Rotundă, se sistează furnizarea apei potabile, în data de 14.11.2017, între orele 09:00 – 23:00 (estimare), în următoarele zone:
•Reghin – str. Mihai Viteazu între nr. 2-128 şi 1-51, Horea, Orizontului, Porumbei, Dealului, George Coşbuc, Pictor Nicolae Grigorescu, Stejarului, Spitalului, Card. Alexandru Todea, Pădurii, Cerbului, Mihai Eminescu, Viorelelor, Ion Creangă, Pandurilor între nr. 1-38, Gheorghe Doja, Rozmarinelor, Toamnei, Licurici, Pietroasei, Pădurii, Păşunii, Vânătorilor, Vasile Niculescu, Ioan Maloş, Dedradului, Plugarilor, Măcieşului, Lupului, Kemeny Janoş, Strâmbă, Piata Petru Maior, Terasei, Republicii, Sării între nr. 2-14, Cv. Mihai Viteazu, Cv. Rodnei, Călăraşilor, Şcolii.

Menţionăm că în zilele de 15.11.2017 şi 16.11.2017, se vor efectua şi spălări ale reţelei de distribuţie pe străzile mai sus menţionate. Atragem atenţia consumatorilor că la repunerea în funcţiune a reţelei, din cauza antrenării depunerilor din conducte, apa va avea suspensii şi culoare, atât pe străzile menţionate cât şi pe străzile învecinate cu acestea. Această apă se poate folosi în scopuri menajere. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat. „

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Dr. Simona Tivadar demontează mituri legate de alimentație și face o recomandare: „Chiar și boala și moartea ar trebui luate mai puțin în serios”

Dr. Simona Tivadar a fost prezentă la cea de-a cincea ediție a Salonului de Carte …

Share
Share