Home / Slider / Claudiu Evi (CS Olimpic Târgu-Mureş), candidat la alegerile de la FRH. „Îmi pot aduce aportul la bunul mers şi dezvoltarea handbalului românesc!”

Claudiu Evi (CS Olimpic Târgu-Mureş), candidat la alegerile de la FRH. „Îmi pot aduce aportul la bunul mers şi dezvoltarea handbalului românesc!”

Antrenorul Claudiu Evi, fondator al clubului de handbal CS Olimpic Târgu-Mureş, alături de soţia sa, Mihaela, va candida la funcţia de membru în Consiliul de Administraţie al Federaţiei Române de Handbal (FRH). Alegerile vor avea loc miercuri, 14 februarie, iar Claudiu Evi îşi propune ca în cazul în care va accede în Consiliul de Administraţie al FRH să fie vocea care să susţină dezvoltarea handbalului românesc la nivel de copii şi juniori. De asemenea, vicepreşedintele CS Olimpic Târgu-Mureş, club care deţine o echipă feminină în Divizia A, alcătuită în exclusivitate din jucătoare localnice, formate la clubul târgumureșean, promite să lupte pentru revitalizarea handbalului românesc.

Reporter: Care sunt motivele pentru care aţi decis să candidaţi?

Claudiu Evi: Am hotărât să candidez pentru funcția de membru al Consiliului de Administrație al Federației Române de Handbal. Motivul este unul singur: handbalul la nivel de juniori a fost și este reprezentat slab în Consiliul de Administrație. Observ promisiunile tuturor candidaților de a-și îndrepta atenția asupra handbalului la nivelul copiilor și juniorilor. În acest caz, voi fi omul care le va aminti, ulterior, că promisiunile lor trebuie puse în aplicare.

Rep.: Cu ce atuuri candidaţi?

C.E.: Am pornit de la zero proiectul Club Sportiv Olimpic Târgu-Mureș în 2009, când handbalul juvenil la nivel local devenise inexistent într-un oraș cu mare tradiție handbalistică. Am parcurs toate etapele, nu am sărit nici un pas, am pus bazele piramidei pentru performanță atât la masculin cât și la feminin. De multe ori cu mopul într-o mână ca sa fie sala de antrenament curată și cu ștampila de la club în cealaltă. Am avut nevoie de nouă ani pentru revitalizarea handbalului târgumureșean. Nouă ani, opt finale de Campionat Național și cinci medalii de aur. Jucătoare în loturile naționale de tineret, junioare și cadete. Acum handbalul 100% târgumureșean evoluează în Divizia A și crește frumos. Am fost propus și mi-am dat acordul pentru a candida la alegerile din 14 februarie pentru funcția de membru în Consiliul de Administrație al Federației Romane de Handbal. Sunt ancorat în momentul de față în fenomenul handbalistic și cred că îmi pot aduce aportul la bunul mers și dezvoltarea handbalului românesc. Cei care mă cunosc, ştiu ca am fost tot timpul vocal, atât pe teren cât și în presă și pe rețelele de socializare atunci când am sesizat nereguli sau am fost nedreptățit și vreau să duc asta și în Consiliul de Administrație al Federaţiei Române de Handbal.

Rep.: Cum vedeţi viitorul handbalului românesc din prisma a ceea ce se întâmplă în prezent în handbalul juvenil?

C.E.: Handbalul românesc a avut şi are în continuare talente. Cred că depinde foarte mult de noi, cei dedicați acestui sport să ne implicăm pentru dezvoltarea lui.

A consemnat Alex TOTH

Foto: Mircea ILIEŞ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

INCREDIBIL! Niciun loc de joacă amenajat în 2020 în Târgu Mureș nu are autorizație de construcție!

Primarul municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán, a anunțat vineri, 20 noiembrie, prin intermediul unui comunicat …