Home / Slider / Noian de infracţiuni pe drumurile din Mureş

Noian de infracţiuni pe drumurile din Mureş

Redăm, în rândurile de mai jos, un comunicat de presă remis marţi, 29 mai, de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

#La data de 25 mai, la ora 7.20, polițiștii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Târnăveni au oprit în trafic, pe strada 1 Decembrie 1918 din localitate, un autoturism condus de un bărbat, căruia în urma testării cu etilotestul i-a rezultat o valoare de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal.

#La data de 26 mai, la ora 22.14, polițiștii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Mureş au oprit în trafic, pe raza localităţii, un autoturism condus de un bărbat, de 55 de ani căruia în urma testării cu etilotestul i-a rezultat o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal.

#La data de 26 mai, la ora 23.06, polițiștii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Târgu-Mureş au oprit în trafic, pe DJ 152 A, pe raza localităţii Sâncraiu de Mureş, un autoturism condus de un tânăr, de 17 ani. În urma verificărilor efectuate în baza de date s-a constatat faptul că tânărul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

#La data de 26 mai, la ora 19.03, polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 1 Gorneşti, au oprit în trafic, pe raza localităţii Gorneşti, un autoturism condus de un bărbat, de 56 de ani. În urma verificărilor efectuate în baza de date s-a constatat faptul că bărbatul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

#La data de 27 mai, la ora 7.49, polițiștii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Mureş au oprit în trafic, pe raza localităţii, un autoturism condus de un bărbat, de 31 de ani căruia în urma testării cu etilotestul i-a rezultat o valoare de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal.

#La data de 27 mai, la ora 22.50, polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 2 Band, au oprit în trafic, pe raza localităţii Nazna, un autoturism condus de un bărbat, de 31 de ani căruia în urma testării cu etilotestul i-a rezultat o valoare de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal.

#La data de 27 mai, la ora 23.48, polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 4 Ungheni, au oprit în trafic, pe raza localităţii Chirileu, un autoturism condus de un bărbat, de 67 de ani căruia în urma testării cu etilotestul i-a rezultat o valoare de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal.

#La data de 28 mai, la ora 21.05, polițiști de ordine publică din cadrul Poliţiei municipiului Târgu-Mureş au oprit în trafic, pe strada Viile Dealului Mic din localitate, un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani. În urma verificărilor efectuate în baza de date s-a constatat faptul că bărbatul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

#La data de 28 mai, la ora 9.35, polițiști din cadrul Poliţiei staţiunii Sovata, au oprit în trafic, pe strada Trandafirilor din localitatea Sovata, un autoturism condus de un bărbat, de 31 de ani căruia în urma testării cu etilotestul i-a rezultat o valoare de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal.

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Incendiu la o casă din Sărățeni

Pompierii militari de la Punctul de Lucru Sovata și Detașamentul Târgu Mureș au fost solicitați …