Home / Administratie / Primăria Miheșu de Câmpie angajează

Primăria Miheșu de Câmpie angajează

Conform unui anunț publicat în Monitorul Oficial, Primăria comunei Miheșu de Câmpie organizează concurs pentru ocuparea postului de șef Serviciu Voluntar pentru Situații de Urgență (S.V.S.U.).

Pentru acest post se cer studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat, vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului de 10 ani și ca potențialul candidat să respecte regulamentul de organizare și funcționare a S.V.S.U. Miheșu de Câmpie, respectiv timpii rapizi de intervenție, inclusiv condițiile de consemn conform legii.

Dosarele se pot depune până în 27 septembrie la sediul instituției. Proba scrisă se va desfășura în 9 octombrie de la ora 10:00, cea practică în 11 octombrie de la ora 10:00, urmată fiind de interviu în aceeași zi la ora 14:00.

Pentru mai multe detalii, puteți contacta Primăria comunei Miheșu de Câmpie la numărul de telefon 0265 420 313 sau la adresa de e-mail mihesu@cjmures.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

VIDEO: „Pietonalizarea” străzilor din Târgu Mureș, beneficii pentru HoReCa

Nu doar în „străinezia”, ci și la noi în România se pot întâlni multe orașe …