Elevii, aproape de seniorii centrului din Ideciu de Jos Slider
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 651 Vizualizări

Elevii, aproape de seniorii centrului din Ideciu de Jos

Ziua de 1 Octombrie este o zi dedicată persoanelor vârstnice de pretutindeni , motiv pentru care elevii,  împreună cu dascălii lor de la Școala Gimnazială Ideciu de Jos , au fost vineri, 28 septembrie,  alături de bunicii de la Căminul pentru persoane vârstnice din localitatea Ideciu de Jos unde, preț de câteva ore,  le-au readus  zâmbetul pe buze prin  programul  de dansuri moderne , o scenetă hazlie și un repertoriu bogat de cântece populare prezentat de elevii din cadrul acestei școli.

Respect  și recunoștință

Evenimentul a reprezentat o mare bucurie pentru seniorii centrului din Ideciu de Jos ,chiar dacă unii dintre ei au diferite afecțiuni , au uitat pentru o clipă de aceste probleme de sănătate și au redescoperit cu această ocazie bucuria sărbătorii.

„În fiecare an,  la invitația doamnei director Mărioara Bârsan de la Căminul pentru persoane vârstnice Ideciu de Jos, elevii, împreună cu dascălii lor  sunt primiți în ”căsuța” bunicilor , unde îi regăsesc de fiecare dată  cu zâmbetul pe buze , cu privirea senină , și cu riduri mai vizibile parcă de la an la an , dar cu o înțelepciune magică care transmite recunoștință și echilibrul de care avem atâta nevoie . Noi cei mai tineri , avem o indatorire sacră , să le arătăm respectul și toată dragostea noastră , celor care ne-au invățat să mergem , să vorbim , să gândim , să fim oameni . Cineva spunea că nu există bătrâni , doar oameni mai înțelepți decât ceilalți. Cu această ocazie gândul nostru se indreaptă cu mult respect  și recunoștință către toți cei care au muncit cu multă dăruire și sacrificiu pentru educația și bunăstarea noastră , a generațiilor mai tinere , și le transmitem din tot sufletul la mulți ani, cu multă sănătate și bucurie”, a precizat Marinela Marin, directoarea Scolii Gimnaziale Ideciu de Jos.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE