Home / Slider / Prezentare CSM în Cetatea Medievală

Prezentare CSM în Cetatea Medievală

Miercuri, 3 octombrie, de la ora 17.00, iubitorii sportului târgumureșean vor avea ocazia să cunoască loturile secțiilor Clubului Sportiv Municipal Târgu-Mureș. La întâlnirea cu suporterii care va avea loc în Cetatea Medievală vor fi prezente toate secțiile din cadrul clubului, vor fi prezentate echipamentele oficiale, proiectele clubului pentru fiecare secție în parte și aceștia vor putea socializa cu componenții echipelor.

„Suporterii vor avea ocazia să cunoască loturile, le vom prezenta echipamentele de joc și proiectele pentru viitor. În acest sens, ținem să precizăm că niciuna dintre secții nu are prioritate, dar ne vom concentra asupra celor care vin cu proiecte viabile și șanse de a obține performanță”, a specificat în cadrul unei conferințe de presă Cristian Chertes, directorul adjunct al clubului.

În această privință, pe lângă alcătuirea și pregătirea loturilor, conducerea fiecărei secții va avea și rolul de a-și găsi sponsori. „Suntem la început de drum, dar vrem să dovedim că suntem o familie unită, să facem ca iubitorii sportului mureșean să fie mândri de noi. Cel mai important lucru este că majoritatea loturilor fiecărei secții se bazează pe sportivi locali. Se știe că pentru a obține performanță este nevoie de bani și este cunoscut faptul că fondurile nu sunt suficiente. Pentru acest lucru este nevoie de un management profesionist, să încercăm totodată să atragem și sponsori alături de club. Toate secțiile pornesc de jos, ne-am propus să o luăm pas cu pas și suntem convinși că rezultatele nu vor întârzia”, a completat  Szászgáspár Barnabás, al doilea director adjunct al CSM.

 

12 secții afiliate, altele în stadiul de finisare

Cristian Chertes a mai specificat că până la această oră 12 secții sunt afiliate federațiilor de specialitate, altele urmând să facă acest pas în următoarea perioadă, îndeosebi la sporturile individuale. Majoritatea ramurilor afiliate au demarat deja în noua ediție a campionatului. Au început ambele echipe de fotbal, masculin și feminin, la fel și cele de baschet, care au susținut jocurile din Cupa României, cea de futsal, cea de handbal feminin și echipele de popice, care au în cadrul CSM doar juniori. Ultima care va demara în noua ediție este cea de volei feminin, care va începe la sfârșitul săptămânii jocurile din Divizia A2. Dintre sporturile individuale cea de lupte a fost prima care și-a început activitatea, obținând și o primă medalie în cadrul campionatelor naționale în această vară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Actul încoronării de la Alba Iulia

Expresie a voinței populare, Marea Unire din 1918 a fost posibilă însă și ca urmare …