Share

Home / Comune / Primăria comunei Batoș angajează inspector

Primăria comunei Batoș angajează inspector

Primăria comunei Batoș organizează concurs pentru ocuparea funcției publice de execuție vacante de inspector, clasa I, gradul profesional superior din cadrul Compartimentului Administrație Publică, Juridic, Stare Civilă, Cadastru, Urbanism, Autorizare – Disciplină în construcții, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa, candidații au nevoie de studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul de licență inginerie geodezică, specializarea cadastru și managementul proprietăților și o vechime în specialitatea studiilor de 7 ani.

Dosarele de înscriere se depun până în 25 noiembrie la sediul instituției din comuna Batoș, nr. 302. Vor urma proba scrisă în 6 decembrie de la ora 10.00 și interviul la o dată anunțată ulterior.

Condițiile de participare la concurs, bibliografia și actele necesare înscrierii sunt afișate la sediul primăriei și pe pagina de internet.

Relații suplimentare se pot obține la Primăria comunei Batoș la numărul de telefon 0265 544 212.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Festivalul Văii Gurghiului, pregătit să-și întâmpine vizitatorii

Ediția cu numărul 13 a Festivalului  Văii Gurghiului va avea loc în perioada 16-18 august, pe …

Share
Share