Share

Home / Joburi / CAS Mureș angajează

CAS Mureș angajează

Casa de Asigurări de Sănătate Mureș organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacantă de consilier, clasa I, grad profesional principal din cadrul Serviciului Decontare Servicii Medicale al CAS Mureș, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a participa la concurs, candidații au nevoie de studii superioare economice, specializarea Finanțe-Bănci și minimum 5 ani vechime în specialitatea necesară exercitării funcției publice.

Dosarele se pot depune la sediul instituției din str. Aurel Filimon, nr. 19 până în 7 ianuarie. Va urma proba scrisă în 21 ianuarie și interviul la o dată anunțată ulterior.

Condițiile de participare la concurs, conținutul obligatoriu al dosarelor de înscriere și bibliografia sunt afișate la sediul și pe site-ul instituției.

Relații suplimentare se pot obține la 0265 250 040, interior 117.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Material lemnos confiscat de la un bărbat din Hodac

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 8 Petelea au identificat în trafic luni, 11 iunie, …

Share
Share