Share

Home / Joburi / CAS Mureș angajează

CAS Mureș angajează

Casa de Asigurări de Sănătate Mureș organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacantă de consilier, clasa I, grad profesional principal din cadrul Serviciului Decontare Servicii Medicale al CAS Mureș, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a participa la concurs, candidații au nevoie de studii superioare economice, specializarea Finanțe-Bănci și minimum 5 ani vechime în specialitatea necesară exercitării funcției publice.

Dosarele se pot depune la sediul instituției din str. Aurel Filimon, nr. 19 până în 7 ianuarie. Va urma proba scrisă în 21 ianuarie și interviul la o dată anunțată ulterior.

Condițiile de participare la concurs, conținutul obligatoriu al dosarelor de înscriere și bibliografia sunt afișate la sediul și pe site-ul instituției.

Relații suplimentare se pot obține la 0265 250 040, interior 117.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO-VIDEO: Incendiu simulat, 600 de persoane evacuate din clădirea E.ON

600 de angajați ai E.ON au fost evacuați în această dimineață din sediul companiei de …

Share
Share