Sute de joburi la Târgul de Cariere | Mureș. Producție, automotive, inginerie sau farmaceutic, doar câteva dintre domeniile în care angajatorii caută candidați potriviți Joburi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1953 Vizualizări

Sute de joburi la Târgul de Cariere | Mureș. Producție, automotive, inginerie sau farmaceutic, doar câteva dintre domeniile în care angajatorii caută candidați potriviți

Târgul de Cariere se întoarce la Mureș cu o nouă ediție și aduce angajatori din diverse domenii de activitate, precum: producție, automotive, inginerie, farmaceutic, IT, energie, servicii & BPO, marketing sau comunicare. Evenimentul se derulează în data de 22 noiembrie, între 11:00 și 19:00, la Teatrul Național din Târgu Mureș.
Până în acest moment, la Târgul de Cariere | Mureș au confirmat prezența aproximativ 20 de companii. Angajatorii care vor lua parte la eveniment sunt în căutare de noi talente și abia așteaptă să îți prezinte povestea companiei lor, ofertele de angajare sau oportunitățile profesionale pe care ți le pun la dispoziție, pentru a te convinge să li te alături. Printre companiile care vor fi prezente la Târgul de Cariere se numără: Stada, Bosch, E.ON Delgaz Grid, Hirschmann Automotive, Euro Gas Systems, Fomco Group, Azomureș, IRUM, Bioeel sau Luminess. Companiile participante oferă candidaților peste 600 de locuri de muncă, iar printre rolurile disponibile se află: specialiști în relații și suport clienți, consultanți financiari, ingineri, programatori, mecanici, operatori back office, team leaderi, agenți de vânzări, testeri, operatori de producție, studenți pentru diverse internship-uri.
Chiar dacă în era digitală este foarte simplu să aplici online pentru un anumit job, interacțiunile față în față cu angajatorii sunt esențiale și te pot ajuta să obții mai ușor un loc de muncă. În același timp, evenimentele de recrutare organizate fizic oferă companiilor oportunitatea de a câștiga mai multă notorietate pe piața muncii, prin expunerea brandului de angajator, dar și de a recruta mai eficient persoane potrivite pentru rolurile disponibile. Așadar, dacă ești pregătit să îți duci cariera la nivelul următor sau să descoperi noi talente, trebuie să ni te alături, a declarat Maria Petruța, PR Manager la Târgul de Cariere.
Participă la quiz-uri și câștigă premii!
Ediția din toamna aceasta revine la Târgu Mureș cu o sesiune de quiz-uri, în cadrul căreia participanții care vor răspunde corect la întrebări vor câștiga premii oferite de reprezentanții companiilor. De asemenea, candidații au oportunitatea de a câștiga și premii oferite de BestJobs, partenerul de recrutare de la Târgul de Cariere. Pentru a le câștiga, participanții trebuie să descarce aplicația BestJobs, să își pregătească CV-ul, să vină la eveniment și să extragă lozurile norocoase.
De-a lungul timpului, Târgul de Cariere a oferit participanților oportunitatea de a obține jobul mult visat, de a primi sfaturi utile în carieră de la profesioniști din diverse domenii, de a găsi un loc de muncă potrivit sau de a se reinventa. Pe lângă faptul că ai posibilitatea să interacționezi direct cu angajatorii momentului, să te remarci în fața lor și să le împărtășești ideile tale, primești instant răspunsurile pe care le cauți, aplici pe loc la joburile de interes sau afli mai multe despre procesul de recrutare, cultura organizațională și valorile companiilor prezente.
Chiar dacă primul pas spre angajare e față în față, poți aplica și online la joburile existente, cu ajutorul unui cont creat înainte, în timpul, dar și după eveniment, pe platforma targuldecariere.ro/mures.


Târgul de Cariere este cea mai mare rețea de evenimente de recrutare și employer branding din România și Republica Moldova, cu un istoric de 17 ani, reunind sute de angajatori și mii de candidați de două ori pe an, în sezonul de primăvară și cel de toamnă. Târgul de Cariere pune piața muncii în mișcare oferind variante multiple de employer branding companiilor și șanse de angajare celor aflați în căutarea unui loc de muncă, prin evidențierea multitudinii oportunităților existente. De fiecare dată a contribuit la dezvoltarea de competențe, descoperirea de talente și a șanselor de angajare pentru acestea.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE