Share

Home / Administratie / Proiect important pentru comunitatea din Sâncraiu de Mureş şi Nazna

Proiect important pentru comunitatea din Sâncraiu de Mureş şi Nazna

Primăria comunei Sâncraiu de Mureş a atribuit societăţii E-One Construct SRL Blejeşti (Teleorman) un contract în valoare de 4.608.249 de lei, fără TVA, pentru realizarea proiectului “Extindere reţea de apă şi canalizare menajeră în localităţile Sâncraiu de Mureş şi Nazna, comuna Sâncraiu de Mureş”, informează www.licitatiapublica.ro.

Potrivit sursei citate, proiectul are două componente, servicii de proiectare (documentaţie tehnică pentru autorizaţie de construire, proiect tehnic, detalii de execuţie, asistenţă tehnică din partea proiectantului pe parcursul executiei) şi extindere sistem de canalizare (5.541 de metri liniari), extindere sistem de alimentare cu apă (2.419 de metri liniari), precum şi realizarea a două staţii de repompare apă potabilă şi a două staţii de pompare apă uzată.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Szöcs Berni continuă pe trei fronturi

În cadrul Jocurilor Europene care se dispută în capitala Belarus, Minsk, jucătoarea de tenis de …

Share
Share