Home / Joburi / Angajări la Primăria Târgu-Mureș

Angajări la Primăria Târgu-Mureș

Agenția Națională a Funcționarilor Publici organizează concurs pentru ocuparea a trei funcții publice de conducere vacante în cadrul Primăriei municipiului Târgu-Mureș, anunță Monitorul Oficial.

Două posturi de director executiv adjunct

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de director executiv adjunct al Direcției Economice, candidații au nevoie de studii universitare de licență absolvite cu diplomă sau echivalentă în științe economice, studii de masterat sau postuniversitare în domeniul administrației publice, management sau în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice, o vechime în specialitatea studiilor de minimum 7 ani, să fie numiți într-o funcție publică clasa I și să nu aibă în cazierul administrativ o sancțiune disciplinară neradiată, în condițiile legii.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de director executiv adjunct al Direcției Proiecte cu Finanțare Internațională, Resurse Umane, Relații cu Publicul și Logistică, candidații au nevoie de studii universitare de licență absolvite cu diplomă sau echivalentă în științe juridice, economice sau administrative, studii de masterat sau postuniversitare în domeniul administrației publice, management sau în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice, o vechime în specialitatea studiilor de minimum 7 ani, să fie numiți într-o funcție publică clasa I și să nu aibă în cazierul administrativ o sancțiune disciplinară neradiată, în condițiile legii.

Post șef serviciu disponibil

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de șef serviciu al Serviciului de salarizare și resurse umane, candidații au nevoie de studii universitare de licență absolvite cu diplomă sau echivalentă în științe juridice, economice sau administrative, studii de masterat sau postuniversitare în domeniul administrației publice, management sau în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice, o vechime în specialitatea studiilor de minimum 5 ani, să fie numiți într-o funcție publică clasa I și să nu aibă în cazierul administrativ o sancțiune disciplinară neradiată, în condițiile legii.

Dosarele se pot depune până în 27 februarie la Sediul Agenției Naționale a Funcționarilor Publici, urmând proba scrisă în 13 martie.

Relații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0374 112 726 sau prin e-mail la informatii.concurs@anfp.gov.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Târgumureșeanul mort în incendiu, reclamat la 112 în urmă cu două zile

Un bărbat în vârstă de 54 de ani şi-a pierdut viaţa luni, 20 septembrie, în …