Share

Home / Comune / Primăria Ghindari angajează

Primăria Ghindari angajează

Primăria comunei Ghindari organizează concurs pentru ocuparea postului contractual de execuție vacant de guard, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa, candidații au nevoie de studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat, un certificat de absolvire igienă, un certificat de competențe profesionale cameristă și de o vechime în câmpul muncii de minimum 15 ani.

Dosarele se pot depune până în 5 martie la sediul instituției din str. Principală, nr. 79, comuna Ghindari.  Vor urma proba scrisă în 13 martie și interviul în 19 martie.

Pentru mai multe detalii, sunați la 0265 584 112 sau trimiteți un e-mail la ghindari@cjmures.ro, persoana de contact Matei Olga Maria.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Spitalul din Reghin angajează

Spitalul Municipal „Dr. Eugen Nicoară” organizează concurs pentru ocuparea postului contractual vacant pe perioadă nederminată …

Share
Share