Hoaţe fără Dumnezeu: au jefuit o casă în timp ce proprietara era la biserică! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3458 Vizualizări

Hoaţe fără Dumnezeu: au jefuit o casă în timp ce proprietara era la biserică!

Trei femei din județele Mureș și Cluj sunt cercetate de polițiștii din Aiud pentru furt calificat, informează www.alba24.ro. Femeile au fost prinse în flagrant delict după ce au sustras suma de 1.250 de lei din locuința unei persoane din Poiana Aiudului. Cele trei femei au profitat de faptul că victima, pe perioada cât la lipsit de acasă, a lăsat cheia sub preş.

Potrivit informaţiilor furnizate de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud au fost sesizaţi duminică, 24 februarie, prin numărul 112, de către o femeie de 73 de ani din Poiana Aiudului, cu privire la faptul că pe perioada cât a fost plecată la biserică din locuinţa sa a fost sustrasă suma de 1.250 de lei.

„Poliţiştii au demarat activităţile de cercetare, iar la scurt timp, pe raza localităţii Livezile, au depistat trei femei, de 20, 41 şi 55 de ani, prima din Târgu-Mureş, iar celelalte două din comuna Recea Cristur, judeţul Cluj, asupra cărora a fost găsită suma de 1.250 lei, provenită din furt. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat că cele trei femei ar fi profitat de faptul că victima şi-a lăsat cheia de la locuinţă sub un preş, ar fi pătruns în locuinţă şi ar fi sustras banii”, se precizează în comunicat.

Conform aceleiaşi surse, prejudiciul a fost restituit păgubitei, iar faţă de cele trei femei, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat precum şi pentru stabilirea întregii lor activităţi infracționale.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE