Victorie chinuită a baschetbalistelor Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 142 Vizualizări

Victorie chinuită a baschetbalistelor

În prima etapă din cadrul turneului de cinci etape a play-off-ului pentru locurile 9-13 a Ligii Naționale de Baschet Feminin CSM Târgu-Mureș a învins cu 59-54 formația Agronomia București. Turneul a pornit cu cele cinci echipe de la zero, anulându-se toate rezultatele obținute pe parcursul sezonului, cu trei etape disputate la Târgu-Mureș și alte două la București, care se vor disputa în luna aprilie. Mureșencele au stat în prima etapă, în care cele două echipe bucureștene, Rapid și Agronomia au trecut de KSE Târgu Secuiesc, respectiv CSM Alexandria.Echipa antrenorului Ionel Brustur se anunța drept favorită în fața Agronomiei, nu doar în calitate de gazdă, deoarece a câștigat fără probleme toate cele patru dispute care au avut loc în acest sezon. De această dată victoria a fost obținută cu mari emoții. Bucureștencele au câștigat primele două sferturi, cu 13-7 și 17-12, gazdele au redus după al treilea, câștigat de ele cu 19-17 și au obținut victoria cu un ultim sfert în care scorul a fost 21-7.

Scorul de la pauza mare (19-30) spune multe despre nivelul partidei.

CSM a început greu și sfertul al treilea, reușind primul coș abia după trei minute, cu un prim coș de 3 puncte, reușit de Bianca Voica, după ce oaspetele au mai adăugat alte 5 puncte.Până la ultima pauză au mai echilibrat jocul și cele 9 puncte de pe tabelă era un handicap care putea fi recuperat. Au și reușit acest lucru în ultimul act, singurul în care au evoluat aproape de valoarea lor. Fără să mai primească vreun coș, au egalat în mai puțin de trei minute. Au trecut apoi pentru prima dată în avantaj și nu au mai cedat până la final.

Rapid a câștigat cu CSM Alexandria și cele două echipe neînvinse, cele care încheiaseră în fruntea celei de-a doua grupe valorice urmau să se întâlnească în etapa de sâmbătă.

Pentru CSM au înscris: Mészáros Kata 18 (1×3), Antonia Radu 14, Ruxandra Chiș 13, Bianca Voica 9 (1), Alina Pop 2, Cristina Badi 2. Au mai jucat Alexandra Bobar, Diana Ignat și Andreea Feiseș.

De la Agronomia Sonia Vilcinschi și Mihaela Chelariu au înscris câte 19 puncte.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE