Home / Reghin / Expoziție de icoane la Reghin

Expoziție de icoane la Reghin

Primăria Municipiului Reghin, Casa Municipală de Cultură „Eugen Nicoară” și Centrul Județean pentru Cultură Tradițională și Educație Artistică Mureș organizeză marți, 16 aprilie, ora 18:00, la sala de expoziții a Casei de Cultură „Eugen Nicoară” expoziția de icoane „Icoana, tradiție și artă”.

Protagoniștii expoziției sunt artiștii plastici Călin Bogătean, Marcel Naste, Cornelia Câmpean, Emilia Manole, Lilicara Bogdan, Florea Sălăgean, Maria Grațiela Bejan, Valeria Zegrean, Monica Dan, Alina Pușcaș, Stela Iacob, Leontina Fărcaș, Marcela Nicolae, Nicolae Nicolae, Elena Costinaș, Ana Sălăgean și Ecaterina Baciu. Programul mai cuprinde un recital de poezie și muzică religioasă susținut de Ovidiu Furnea, Ina Todoran și Simina Cota. Vor susține alocuțiuni prof. Ioan Conțiu (Casa Municipală de Cultură „Eugen Nicoară”), prof. Călin Bogătean (CJCTEA Mureș) și artistul plastic Marcel Naste.

Intrarea la eveniment este liberă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

CARP Reghin, ajutor de nădejde pentru pensionari

Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) din municipiul Reghin continuă să reprezinte una din …