Share

Home / Politic / De ce votez la europarlamentare cu PSD și Dragoş Cristian Pui!

De ce votez la europarlamentare cu PSD și Dragoş Cristian Pui!

În vârstă de 34 de ani, Dragoş Cristian Pui din Reghin, merită votul la alegerile europarlamentare din 2019 din motive pe care o să încerc, sper să și reușesc, să le expun și să vă conving.

Este tânăr, este absolvent de studii superioare!
Născut în Reghin, absolvent al Facultății de Ştiinte Economice a Universității “Petru Maior” din Târgu-Mureş, Dragoş Cristian Pui a trăit 9 ani în Târgu-Mureş unde a absolvit profilul de Managementul Afacerilor. A urmat Masterul în domeniul Bănci și piețe de capital al Universității “Babeș Bolyai” din Cluj.

Este mureşean și atașat valorilor familiale.
Nu a plecat din România, nu a rămas nici la Cluj și a preferat să se întoarcă pentru el și pentru familie în localitatea natală, și pentru asta dovedește ca este ataşat valorilor familiale.

Este recunoscut și votat de comunitate, are valori de stânga!
Este reprezentantul PSD, partid al cărui membru a devenit în urmă cu peste 12 ani. A devenit membru PSD împărtășind valorile de stânga insuflate din copilărie de la membrii de familie.

A reușit prin munca să se evidențieze!
Rezultatele sunt rodul muncii lui, recunoscute de organizație și de comunitate!
A devenit prin muncă și prin recunoașterea colegilor preşedinte al Organizației de Tineret din Reghin, vicepreşedinte al Organizației de Tineret al PSD Mureş.

Recunoașterea din partea comunității a venit prin votul prin care a fost ales consilier local în municipiul Reghin.

Merită să reprezinte România în Parlamentul European pentru că România merită ca Dragoş Cristian Pui să lupte pentru România în Parlamentul European. Și o va face! Și o va face bine! O va face luptând împotriva dublului standard! O va face pentru că familia, comunitatea au nevoie de un luptător pentru Romania și nu împotriva României!

Reprezintă un partid, PSD care vrea și poate ca românilor să le fie bine în România, să aibă venituri mai mari, pensii decente, să fim demni și respectați!

Vă invit să votăm lista PSD pentru Parlamentul European!

Dr. Florin BUICU,

Deputat PSD de Mureş

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Brunch caritabil pentru orga bisericii evanghelice din Ideciu de Jos

Oameni cu drag de frumos, vechi și traditional, cum este cazul Anabellei Holircă din Reghin, …

Share
Share