Stand-up poetry cu argentineanul Ignacio Perini, la Târgu Mureș Cultură
  • andrei
  • 0 comentarii
  • 147 Vizualizări

Stand-up poetry cu argentineanul Ignacio Perini, la Târgu Mureș

Poetul Ignacio Perini, din Argentina, face un turneu cu poeziile lui prin Europa, va vizita și șapte orașe din România: Târgu Mureș, București, Iași, Brașov, Râmnicu Vâlcea, Sibiu și Cluj.

Conform descrierii de pe pagina de Facebook a evenimentului, organizatorii descriu spectacolele poetice ale lui Ignacio Perini drept savuroase, iar ediția bilingvă română-engleză a poeziilor lui, publicată de „Cartea de după”, merită atenția pasionaților de literatură

Ignacio Perini este poet, jurnalist și producător cultural. Și-a reprezentat țara natală, Argentina, la La coupe du monde de slam poésie (ediția a 11-a), care a avut loc la Paris, în mai 2017. Are două cărți publicate: „Dos historias de amor contadas con el diario del lunes” (Subpoesia, 2016) și „Loser” (în regimul autorului, 2018), care a fost tradusă în engleză, italiană, portugheză, cehă și estonă. Este, de asemenea, editor la Revista B, dedicată literaturii orale și performance-ului poetic.
A inițiat competiția de poezie numită „Virtual Bardo”, care se folosește de Facebook și YouTube pentru a facilita schimbul live de poezie la nivel mondial, în timp real. În 2018, Ignacio Perini a avut un turneu de 9 luni prin Europa, prezentându-și spectacolul poetic „Loser” în peste 20 de țări, la festivaluri internaționale și evenimente tematice.

Evenimentul va avea loc joi, 18 aprilie, ora 19.00, la Jazz&Blues Club (Str. Sinaia nr. 3, Târgu Mureș).

Orice donație e binevenită și contribuie la susținerea poeziei și a artei.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE