Handbalistele junioare, în finală ! CSMvsCSM Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 351 Vizualizări

Handbalistele junioare, în finală ! CSMvsCSM

Echipa de handbal junioare CSM Târgu-Mureș a reușit sâmbătă calificarea în finala Campionatului Național care se dispută la Turda, după ce a învins în semifinală formația CSȘ 2 București cu 28-23 (13-10).

Această victorie întregește parțial imaginea care prezintă diferența valorică dintre cele două grupe ale turneului final. Înaintea semifinalei mureșencelor, ambele componente ale grupei A de la turneul final s-au impus în fața adversarelor din grupa B. Pentru locurile 7-8 Marta Baia Mare a învins echipa Grupului Școlar Eneregetic Râmnicu Vâlcea cu 32-31, iar în disputa pentru locrile 5-6 LPS Brăila a câștigat clar duelul cu CSȘ1 Constanța, scor 33-24.

După parcursul din campionat și primele etape din turneul final, echipa din Târgu- Mureș se anunța favorită pentru calificarea în finală. După un joc epuizant în ultima partidă din grupă cu Corona Brașov, tinerele handbaliste mureșene s-au întors acasă și după câteva ore de odihnă au revenit la Turda cu gândul la finala campionatului. Au reușit să treacă și acest hop după un joc foarte bine gestionat. S-au aflat în permanență la conducere și au închis bine culoarele unei echipe care se baza în special pe evoluția Andreei Popa. Ea reușise un neverosimil număr de goluri în partida din ultima etapă în grupă, 23 din cele 36 ale echipei sale în victoria cu echipa vâlceană, încheiat 36-31. A înscris și în acest joc 12 goluri, exact jumătate din totalul echipei sale, fiind cea mai eficientă jucătoare a partidei, dar omogenitatea formației mureșene a fost și de această dată un important atuu.

Jocul a început cu multă prudență și după 5 minute era doar 1-1. În minutul 10 mureșencele conduceau cu 4-2, cu intervenții salvatoare ale celor două portărițe. CSM a avut în mai multe rânduri 3 goluri și posesie, a ratat câteva bune șanse de a se desprinde, dar Ioana Ugran a compensat deseori greșelile coechipierelor.

Bucureștencele au reușit să egaleze în câteva rânduri pe parcursul primei reprize, dar nu au avut avantaj pe durata partidei. În minutul 20 al părții adoua a fost 25-19 și păstrarea avantajului nu a fost o problemă.

Pentru CSM au înscris în acest joc următoarele: Monica Bărăbaș 9, Kerekes Eva 5, Flavia Munteanu 4, Carla Lăcătuș 3, Ioana Moldovan 3, Krisztina Munteanu 2, Sarah Darie 1 și Carina Ghemeș 1. Poarta au apărat-o Ioana Ugran, Balint Anna și Hodor Zsuzsanna, iar în teren au mai evoluat Maria Ola și Ioana Radu.

Finala este programată duminică, de la ora 12.00, adversara fiind CSM București, care a învins tot fără mari probleme în a doua semifinală Corona Brașov, scor 32-29.

O mare problemă pentru suporteri: ambele echipe sunt CSM !!!

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE