Home / Comune / Sfârșit de an școlar la Școala Gimnazială din Dedrad

Sfârșit de an școlar la Școala Gimnazială din Dedrad

Distribuie

Elevii Școlii Gimnaziale din localitatea Dedrad, comuna Batoș, preșcolari, școlri, cadre didactice, părinții, alături de reprezentanți ai Consiliului Local și a Primăriei Batoș,  au participat vineri, 16 iunie la festivitatea de încheiere a anului școlar 2018-2019 găzduită de Căminul Cultural Dedrad. Într-un cadru festiv,  au fost premiați elevii care au obținut rezultate foarte bune la învățătură și purtare, precum și cei participanți la diferite concursuri și olimpiade școlare. Pe lângă premiile și diplomele obținute la fiecare clasă, conducerea școlii a premiat cu o  sumă de bani elevii ce au terminat cu media 10: Casandra Dumitrița Bogdan și Ioana Maria Suceava, clasa a V-a.

Casandra Dumitrița Bogdan și Ioana Maria Suceava, elevele de 10 ale Școlii Gimnaziale Dedrad

Eleva Maria Suceava a primit un Premiu Special și bani pentru rezultatele excelente obținute la Faza Națională a Olimpiadei de Geografie unde a obținut media 9,20.

Ioana Maria Suceava alături de profesoara de geografie Liliana Opriș

Primarul comunei Batoș,  Dumitru Dinu Cotoi a premiat la rândul său, elevii cu media 10 și pentru prezența la olimpiada națională, și o excursie gratuită pentru toți elevii premianți.

Prof. înv. primar Ionela- Maria Haja

Dintre cele mai mari proiecte și parteneriate din cursul anului școlar, amintesc de  Concursul internațional ,,Formidabilii,” ciclul primar- 2 ediții, cu rezultate deosebite- premii I, II, III, mențiuni,  proiectul ,,Ziua strugurelui”  clasele pregătitoare și clasa I, derulat în parteneriat cu Școala Gimnazială ,,Alexandru Ceușianu,” din Reghin și firma Liliac Batoș, la care se adaugă proiecte și parteneriate educaționale cu diferite instituții,  și nu în ultimul rând, numeroasele premii, inclusiv locul I la concursurile „Hristos se naște, măriți-L”, „Vestitorii bucuriei învierii”. De asemenea, trebuie subliniată  participarea elevilor la Patrula de reciclare (RoRec)-program ecologic și de mediu pentru colectarea electronicelor de mari dimensiuni, Baterel- colectarea bateriilor și a electronicelor uzate, Ora de net- siguranța pe internet, Folosirea sigură, utilă și creativă a internetului- prin Salvați Copiii și CCD Mures, Club Educativ Lumea Satelor, Ziua ștafetei- schimbul de ștafetă- elevii au practicat meseriile dorite pentru câteva ore, revista școlii,, Curcubeu”,  proiectul de păstrare a sănătății Colgate, JaRomania- program de educație financiară și de gestionare corectă a resurselor, participare la activitățile de educație durabilă, voluntariat SNAC- oferire de legume și fructe grupurilor vulnerabile din comunitate, participarea elevilor la olimpiade, inclusiv faza națională la geografie.

Prin toate activitățile școlare și extrașcolare s-a încercat formarea competențelor în rândul elevilor, necesare pentru a se adapta cerințelor lumii contemporane, aflată în permanentă transformare, implicând toți factorii educaționali: Școală, Familie, Consiliul Local și Primăria Batoș, Comunitate și Biserică.

Prof. înv. primar Ionela- Maria Haja

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Mureș: Caravană cu servicii gratuite din 10 specialități medicale

Distribuie Direcția de Asistență Sighișoara Sighișoara a demarat, în data de 18 martie 2024, o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.