FOTO – 5.000 de puieți, plantați la Râciu de Asociația Mures Runners alături de sute de voluntari Râciu
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 209 Vizualizări

FOTO – 5.000 de puieți, plantați la Râciu de Asociația Mures Runners alături de sute de voluntari

Sâmbătă, 6 aprilie, a avut loc la Râciu acțiunea „Împădurim Împreună”, un proiect anual, aflat la a patra ediție, campania fiind organizată de Asociația Mureș Runners, alături de Romsilva – Ocolul Silvic Luduș și Primăria Comunei Râciu. Pentru câteva ore, 250 de participanți au dat o mână de ajutor naturii, plantând peste 5.000 de puieți de salcâm.

Wow! Cu oameni atât de frumoşi, nimic nu este imposibil! A fost minunat sǎ ne întâlnim la „Împădurim Împreună!”, câteva ore din timpul nostru pentru a da naturii o mână de ajutor. Au fost nu mai puțin de 250 de participanți care au plantat aproximativ 5.000 de puieți, iar la final voluntarii au avut parte de o răsplată delicioasă și zâmbete fără număr. Vă mulțumim pentru că ne sunteți alături! Abia așteptăm ediția următoare!”, au transmis reprezentanții Mures Runners pe rețelele de socializare, la scurt timp după ce s-a încheiat acțiunea de împădurire.

Laura Cioca: „Vrem în fiecare an să oferim naturii o mână de ajutor”

Prin acest proiect, vrem în fiecare an să oferim naturii o mână de ajutor și câteva ore din timpul nostru, o mică răsplată pentru tot ce ne oferă planeta în general. La Mureș Runners ne implicăm constant în proiecte cu impact asupra mediului înconjurător pentru că natura ne e gazdă primitoare la toate acțiunile noastre, fie că alergăm sau ne plimbăm cu bicicleta. Am fost impresionați de mobilizarea participanților, atât de la Mures Runners dar și de la UMFST Târgu Mureș, Colegiul National „Alexandru Papiu Ilarian” și Interact Club Tîrgu-Mureş Renaşterea”, ne-a transmis reprezentantul Mures Runners, Laura Cioca.

Facultatea de Farmacie UMFST „George Emil Palade” din Târgu Mureș a fost reprezentată în cadrul evenimentului de doi dintre studenții universității, Elena Amariei și Robert Stoicescu, ambii în anul V la farmacie. Împreună cu prof. conf. univ. dr. Ruxandra Ștefănescu de la disciplina de Farmacologie și Fitoterapiea fost alături de cei doi studenți, ca răspuns la inițiativa celor de la Mureș Runners. „Numele Facultății de Farmacie UMFST G.E. Palade este acum legat de un colț de pădure aflat la început de drum și de o inițiativă frumoasă a unor oameni frumoși! Vă felicităm, dragi colegi! „Împădurim Împreună” este un proiect implementat cu inimă de Mures Runners alături de Primăria Comunei Rîciu și Ocolul Silvic Luduș”, se arată pe pagina de Facebok a Facultății de Farmacie UMFST.

Organizatorii au avut un ajutor de nădejde din partea mai multor sponsori locali precum Cafeneaua 112 și Armos Services. „De asemenea, suntem recunoscători partenerilor din mediul local de business, respectiv companiei Armos Services care ne-a oferit mănușile de protecție, respectiv 112 Coffee & Co. Ne bucură interesul în creștere al companiilor locale și credem cu tărie că împreună putem construi în Mureș o comunitate sănătoasă!”, a mai precizat Laura Cioca.

Mureș Runners este o asociație non-profit al cărei scop este să încurajeze mureșenii să facă mișcare. Asociația organizează concursuri specializate dar și evenimente comunitare pentru orice persoană interesată să descopere beneficiile mișcării.

Citește și: Laura Cioca: „Asociația Mureș Runners promovează dragostea și respectul față de natură”

Lorena PINTILIE

Sursa foto: Mures Runners & Facebook – Facultatea de Farmacie UMFST Târgu Mureș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE